Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelmed megtalált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelmed megtalált téged felnőttként?

Figyelt kérdés
Van itt olyan akit felnőttként összehozott az élet az első szeremével, és össze is jöttek?

2017. aug. 17. 23:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Ovis szerelmemmel jártunk kemény 2 hétig 17 évesen 😂
2017. aug. 17. 23:42
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem általános iskolás (én kb 11, ő kb 13) szerelmem keresett meg nem régen. Most közel 30ak vagyunk, nagyon fura érzés volt beszélni vele, megbolygatott egy kicsit :)

Neki már van családja, én egyedülálló vagyok most, de azóta is rá gondolok mindig. :)

Végülis semmi olyanról nem esett szó, csak hogy mégis kivel mi van azóta. Mégis érdekes, jó érzés volt, újra hallani a hangját, hallani a nevetését. :)

Abba maradtunk keressük egymást

2017. aug. 17. 23:50
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, én voltam szerelmes 14 évesen, de bennem nem mozgatna meg semmit ha felkeresne az akkori szerelmem... O.o

Vagy ha utána megint szerelmes lettél és azzal élsz együtt akibe beleszerettél már nem zaklat fel?

2017. aug. 18. 00:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kerestem meg az első szerelmemet, de elhajtott a búsba. Pedig csak beszélgetni szerettem volna.
2017. aug. 18. 00:45
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó! De miért? Miről? Felnőtt ember lett, nyilván mindketten sokat változtatok azóta. Mit vártál ettől?
2017. aug. 18. 01:46
 6/13 anonim válasza:
26%
30-év után találkoztunk egy esküvőn,11-évesen láttam először meg. Beszélgettünk én kértem találkát,majd 5-év boldogság.nem költöztünk össze bár mind ketten szabadok voltunk. Én szakítottam, meg változtunk mindketten, sok mindent meg bántam de ezt nem! Azóta sem éreztem azt az érzést soha. Talán még lesz rá alkalmam bár túl vagyok a 60-on egyetlen s egyben első szerelmem volt.
2017. aug. 18. 16:20
 7/13 A kérdező kommentje:

6!

De jó volt ezt olvasni :) Aranyos történet, és micsoda érzés lehet Neked! :)

2017. aug. 18. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem keresett eddig, bár kb. 14 éve mindig gondolok rá. Jó lenne látni, jallani, bár nem tudom hogy valamikor beszélünk-e még az életben.
2017. aug. 18. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerelmes voltam 14-en egy sracba aki mellesleg jóképű sztem most is de az az igazssàg hogy tavalyelőtt lattam egy koncerten és most csak egy alkeszt làtok benne nem egy férfit.
2017. aug. 29. 07:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki az első szerelmem volt,annak nem én voltam a nagy szerelme,ő vette el a szüzességemet,nem kerestük egymást.Volt akibe 14 évesen nagyon szerelmes voltam,ő is belém,30 éves koromban találkoztunk újra,együtt voltunk 3 hónapig,de vége lett.. a helyes srácból egy edzőtermes mániákus lett,akinek a sok beszedett dolgoktól nem működött rendesen a fütyije,így egyértelműen nem tudtunk egymással mit kezdeni :)
2017. aug. 29. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!