Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelmed megtalált téged felnőttként?
Figyelt kérdés
Van itt olyan akit felnőttként összehozott az élet az első szeremével, és össze is jöttek?2017. aug. 17. 23:34
11/13 anonim válasza:
1,2,: Nem, mert nem is tudta, hogy csipázom.
12/13 anonim válasza:
Egyszer voltam szerelmes, 17 évesen, osztálytársamba. Máig nem értem miért nem jöttünk össze (az a zárkózott csaj csak velem kommunikált, és tök jól kijöttünk), aztán 2 év múlva ahogy vége lett a sulinak, elköltözött messzire :(
Már 8 éve nem találkoztunk, de minden nap gondoltam / gondolok rá, és mivel azóta sem éreztem hasonlót senki iránt, ha kicsit sikerül rendbe szedni az életemet, megkeresem :)
13/13 A kérdező kommentje:
12!
Ez de jó! Keresd meg, biztos sikerült meglepned vele, aztán még bármi is lehet belőle! :)
2017. szept. 9. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!