Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél ha a szerelmed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szerelmed véletlenül megölne valakit, és el akarná titkolni? Lennél bűntárs?

Figyelt kérdés
Tegyük fel a kapcsolat elején vagytok, a lényeg hogy még 1000 fokon lángol a szerelem, úgy érzed bármit megtennél érte. És akkor történne egy ilyen eset. Pl együtt autóztok egy sötét erdei úton, amikor egy hajléktalan előugrik a fák közül és a párod elüti, mire kiszálltok megnézni már halott. Vagy egy elhagyatott helyen sétáltok kettesben, és rátok támad valaki, és az önvédelmi harc közben véletlenül megöli, például ha késsel támadt, és végül a párod sebesíti meg halálosan. Szóval ilyenekre gondolok, ha nincs tanú, és nem volt szándékos, képes lennél elrejteni a hullát vele együtt, mint a filmekben, hogy ne hurcolják meg, ne kerüljön börtönbe emiatt? Bevállalnád érte, hogy lehet hogy egy életen át nem fogsz nyugodtan aludni mert kitudja mikor kopogtat a rendőrség nálad is? A kérdés amint látszik elméleti, érdekel mit jelent a szerelmes emberek szövege hogy "De én bármit megtennék érte!" És ha segítenél eltitkolni, de 1 év múlva szakítotok?
2017. ápr. 28. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem, szerelem ide-oda, azért a józan eszem nem dobom el egy férfiért sem.
2017. ápr. 28. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem, és ha ezt elvárná tőlem, elkezdhetnék rettegni, hogy mikor gondol bele, hogy én voltam az egyetlen szemtanú.
2017. ápr. 28. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
35%

én képes lennék érte eltitkolni.

ha nem szándékos volt, csak akkor.

ha emiatt lecsuknák, a halott nem tá,adna fel, de tönkre lenne téve egy ember élete, sőt az enyém is.

ha szakítanánk, akkor is megőrizném a titkot, nem használnám zsarolásra.

a tudom mit tettél tavaly nyáron c. filmek óta tudjuk, h. a titok előbb-utóbb kiderül, a lelkifurdalás is kinyírhatja az embert.

2017. ápr. 28. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"De én bármit megtennék érte!"

Azt jelenti, hogy néhány-sok év múlva beírják ide, hogy sosem voltak szerelmesek a társukba, csak véletlenül kerültek össze :D és már gyűlölik és adjunk tanácsot hogyan válhatnának el, "ez a szerelem".

2017. ápr. 28. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen..amit két ember tud az nem titok..pedig én hànyszor kértem segitsen..jah segitett végül is a haverja-ketten öltetek meg engem..de miért?? :(
2017. ápr. 28. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Én bezzeg magamra vàllaltam mindent hogy a bogyotol van..ez az amikor egyoldalu de ő egy szalmaszàlat se mozdit..
2017. ápr. 28. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Kit öltél meg öregem?
2017. ápr. 28. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írtál, azért pont nem csuknák le, szóval inkább arra bátorítanám, hogy szoljon a rendőrségnek, mert ha elrejtenénk a hullát és valaki utána megtalálja, valószínűleg visszavezetnék hozzánk és akkor már senki nem hinné el, hogy önvédelem volt...

De amúgy, ha úgy ölné meg, hogy börtönbe kerülne érte nem hiszem, hogy el tudnám titkolni, mert attól rettegnék, hogy mikor találja meg valaki a holttestet egész életemben

2017. ápr. 28. 20:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se bűncselekmény, amit leírtál. Természetesen azonnal mentőt és/vagy rendőrt kell hívni.
2017. ápr. 28. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Felsoroltal ket olyan esetet, ahol egeszen pontosan 0 ev bortont lehet kapni egy jobb ugyveddel es teljes egyuttmukodessel a hatosagok fele.
2017. ápr. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!