Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kamaszként vagy felnőttként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszként vagy felnőttként jobb először kapcsolatba kerülni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Én fiatal felnőttként, 20 évesen kerültem először kapcsolatba. Azóta is boldogok vagyunk.

Szerintem fiatalabban nekem nem ment volna egy ennyire egészséges, harmonikus kapcsolat fenntartása.

Nem bánom, hogy nem éltem tiniként a lehetőségeimmel. De mindenkinek máshogy van ez.

2022. dec. 20. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Nagy általánosságban jobb tapasztalatokat szerezni fiatalon. Nem feltétlenül a szexre gondolok, hanem arra hogy hogy működik egy kapcsolat, hogy kell bánni a másikkal, mit vársz el a másiktól, mire vágysz, mit tudsz adni, stb. Arról meg nem is beszélve hogy nagyon betehet az önbizalomnak, ha felnőttként kezdesz csak el randizni. Ugye sokaknak vannak már tapasztalatai, te pedig csak tanulgatod hogy mi hogy megy.
2022. dec. 20. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Felnőttként, ugyanis sok tini dolgot megbánunk.
2022. dec. 20. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Fiatalon. Kiskamaszkent a legjobb. El kell kezdeni a lányokat megismerni, beszélgetni velük. Tapasztalatgyujtes a legfontosabb.
2022. dec. 21. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!