Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tiniként jobb szexelni mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiniként jobb szexelni mint felnőttként?

Figyelt kérdés

Én nekem nem volt lehetőségem tiniként szexelni, de kicsit bánom mert szerintem 15 évesen jobb érzés lehet a szex mint 25 évesen. Nekem 15 évesen sokkal érzékenyebb volt a péniszem és sokkal jobb lehetett volna akkor, meg az is hogy fiatal az ember és túl van már rajta.

Akik szexeltek fiatalon azoknak akkor volt jobb vagy felnőttként?

2022. jan. 15. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Akkoriban még nagyobb újdonság volt megesett hogy szünet nélkül egymás után 4 menet is kb 4 óra alatt mára sajnos annyira már nem harcképes de a kedv az még nem kopott ki
2022. jan. 15. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Jobb
2022. jan. 15. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb, más. Tapasztalat mindenképp, ezek az évek szerintem fontosak.
2022. jan. 15. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Persze hogy jobb. A finom selymes bőrt semmi sem pótólhatja. Most már csak zseton ellenében lehet ezt élvezni.
2022. jan. 15. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem felnőttként ezerszer jobb, és még midig finom selymes a bőröm :D 32N
2022. jan. 15. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha akkor nem szexelek, nem lenne meg az a tapasztalatom most húszonévesen, ami adott.
2022. jan. 15. 17:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!