Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 éve nem szexeltem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem szexeltem, és baromira ki vagyok éhezve. Ugyanakkor a párkapcsolaton kívüli szex meg szembemenne az elveimmel. Ti mit tennétek az ÉN helyemben? 26/N

Figyelt kérdés

Imádom a szexet, de vallási okok miatt csak párkapcsolatban engedi a lelkiismeretem. Így is laza erkölcsű vagyok, ha úgy vesszük, mert a vallás szerint ugye csak házasság után lehetne.

Na de lehet sosem házasodom meg, ez egyre sanszosabb.😁

Párkapcsolat sem akar összejönni, a szexre elképesztően vágyom, de csak szexkapcsolatot nem szeretnék.

Tudom, kb. lehetetlen kérdés, de segítsetek, kérlek!

Olyan megoldás kellene, ahol a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.😀

Trollok és durván vallás-ellenesek kíméljenek.

tegnap 23:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Én a helyedben írnék valakinek. Egy bölcs és empatikus, de kellően határozott pasinak 😉
tegnap 23:38
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Vegyél egy vibrátort vagy hasonlò játékszert, amit használni tudsz ameddig nem jön a lovag.

Nyugi, 26 évesen én is az erkölcsi dilemmáimban szenvedtem szakìtás után.

Aztán már annyira kivoltam, hogy bevállaltam egy szexkapcsolatot.

Majd aztán jött a következő pasi, és a következő.

Élveztem a szitut, nem kellett elszámolnom senkinek, azt csináltam ami jòlesett, és kielégült voltam.

Neked is csak ezt tudom ajánlani. 33N

tegnap 23:40
 3/17 A kérdező kommentje:

#2, pont most válaszoltam.egy privát üzire a segédeszközök kapcsán, bemásolom ide is az abban leírt dilemmáimat.

Éppen ezen agyalok mostanság, de nem merek rendelni.

Ha a készpénzes fizetést vállalom futárszolgálattal, a futár fixen levágja a kamuszöveget, amit ezek a webshoppok ráírnak, erről több futár is mesélt már.

Ha meg csomagpontra rendelem, az átutaláskor látja a cég a nevemet.

Személyesen meg pláne nem mennék be szexshopba.

Ez is ilyen patthelyzet.

tegnap 23:44
 4/17 anonim ***** válasza:
#2, a lovag nem jön. Tenni kell érte. Viszont ha ki vagy éhezve, akkor könnyebben téveszted össze a szamarat a lóval.
tegnap 23:45
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

Mi? most komolyan ennyire remegsz hogy majd a cég tudni fogja a neved? És akkor mi van? A gyógyszertár is tudja, mikor hüvelygomba gyógyszert veszel

Aki ilyen szinten van hogy ezen agonizál, az tuti éretlen még mindenhez. Nagy eséllyel szűz is!

tegnap 23:48
 6/17 A kérdező kommentje:
#4, 7 éve nem vagyok szűz, és ebből 3 éve nem szexeltem, szóval majdnem-szűz vagyok ismét.😀
tegnap 23:53
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Mégis milyen választ vársz? Úgyse jó neked se senki tanácsa
tegnap 23:57
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Rendelt Kínából, vagy német ebayről.

Egyébként pont nem fog érdekelni senkit, főleg nem azt, aki napi 20 vibrátort ad el, hogy ki vagy.

De régebben dm-ben is volt, lehet most is van még.

Meg kezed is van, az sem az igazi, meg a műanyag sem.

tegnap 23:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Milyen vallású vagy Kérdező? Esetleg valamilyen neopogány irányzatot követsz?
tegnap 23:59
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Én ha nagyin kívánom, sem a maszti, sem barmi játékszer nem segít. Illetve tűzoltásban igen, rövidtávon, de teljes kielégülést nem hoz.
ma 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!