Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 éve nem szexeltem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem szexeltem, és baromira ki vagyok éhezve. Ugyanakkor a párkapcsolaton kívüli szex meg szembemenne az elveimmel. Ti mit tennétek az ÉN helyemben? 26/N

Figyelt kérdés

Imádom a szexet, de vallási okok miatt csak párkapcsolatban engedi a lelkiismeretem. Így is laza erkölcsű vagyok, ha úgy vesszük, mert a vallás szerint ugye csak házasság után lehetne.

Na de lehet sosem házasodom meg, ez egyre sanszosabb.😁

Párkapcsolat sem akar összejönni, a szexre elképesztően vágyom, de csak szexkapcsolatot nem szeretnék.

Tudom, kb. lehetetlen kérdés, de segítsetek, kérlek!

Olyan megoldás kellene, ahol a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.😀

Trollok és durván vallás-ellenesek kíméljenek.

tegnap 23:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem sikerül a párkeresés? Az elveid vagy a támasztott elvárások miatt esetleg?
ma 00:03
 12/24 anonim ***** válasza:
54%
Ugyanez van nálam is. De én már 6 éve senkivel pedig 27 vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok alkalmira érzelmek nélkül. Férfiak ugyse értik meg
ma 00:05
 13/24 A kérdező kommentje:

Én simán képes lennék érzelmek nélkül is, ha nem lenne a vallás, lehet már egy r***nc lennék.🤣

Tudom, így meg álszentség, de akkor sem vagyok rá képes.😀

Református vagyok egyébként.

ma 00:06
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Bármit írhatnak kedves kérdező neked semmi se lesz jó mert minden a vallással szembe áll !
ma 00:09
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Esetleg térj át olyanra amiben nincs ennyire "megkötve"a kéz!😁
ma 00:21
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Napi troll... etessétek csak...
ma 00:29
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
Manapság már minden nagyobb városban van szexbolt ahova bemész, vásárolsz, fizetsz, megkapod az árut és távozol. Senki nem kérdezi a nevedet. Nem létezik, hogy nem tudsz elkeveredni egy ilyen picit is nagyobb városba. Egyébként a vallási követelmények több száz évvel ezelött születtek meg és az akkori társadalmi elvárásokat tükrözik, amik szerint te a 26 év szülés nélküli életeddel egy felesleges kolonc vagy a társadalom nyakán. Na innen kezd el visszafejteni, hogy kinek, minek akarsz megfelelni. Nem, a valási követelmények nem Isten szándékai. (Gondold csak el, hogy az otestamentumi haragvo, büntetö Isten önmagát feláldozo emberszeretö Istenné változott, de a "törvényeit" tanito vallási vezetök követelményrendszere semmit sem változott.)
ma 00:43
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem keress (valószínű itt is sokan írtak már) egy baráti összejárós szex kapcsolatot.

Illetve a vallásnak vannak elavult részei. Ez is az.

ma 04:34
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Ram a napokban irt egy pasi akivel jol osszeillenetek hihi!
ma 05:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Huh, elég para csaj lehetsz. Valahogy ez a te sorsod, hogy a vallásod rabja vagy.
ma 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!