Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 éve nem szexeltem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem szexeltem, és baromira ki vagyok éhezve. Ugyanakkor a párkapcsolaton kívüli szex meg szembemenne az elveimmel. Ti mit tennétek az ÉN helyemben? 26/N

Figyelt kérdés

Imádom a szexet, de vallási okok miatt csak párkapcsolatban engedi a lelkiismeretem. Így is laza erkölcsű vagyok, ha úgy vesszük, mert a vallás szerint ugye csak házasság után lehetne.

Na de lehet sosem házasodom meg, ez egyre sanszosabb.😁

Párkapcsolat sem akar összejönni, a szexre elképesztően vágyom, de csak szexkapcsolatot nem szeretnék.

Tudom, kb. lehetetlen kérdés, de segítsetek, kérlek!

Olyan megoldás kellene, ahol a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.😀

Trollok és durván vallás-ellenesek kíméljenek.

tegnap 23:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
92%

Hát azért ha össze szeded magad akkor tudsz találni egy neked is tetsző valakit és legyél kapcsolatban vele. TRuti hogy ha akarsz akkor találsz , még az is lehet hogy nőset és az se akar komoly kapcsolatot .

3. AZtán kit érdekel ha a feladó látja a nevedet.

Biztos hogy több ilyen név is van .

De rendelj a Temuról , fele-harmadába kerül és Írországban meg főleg senkit nem érdekel a neved.

ma 06:30
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

* ja és ha csomagpontra kéred , írhatsz kamu nevet is.

Majd kapsz értesítési számot üzenetben és azzal nyitod a kazettát ki.

ma 06:33
 23/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted ha webshopról rendelsz, a cég dolgozói ujjal mutogatnak majd rád az utcán, hogy "Hihihi, műph@szt rendelt!" 🤦‍♂️
ma 06:44
 24/37 anonim ***** válasza:
50%

A vallás miatt nem szexelsz 😂 Úristen... 😂

Mi a francnak kell ezt túlkomplikálni.

ma 07:28
 25/37 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem szexelj velem. Utána persze gyónás 😄 az sem baj, ha egy nap háromszor megyünk gyónásra 😄
ma 09:04
 26/37 anonim ***** válasza:
71%

Csinálsz egy friss email címet.

A rendelésnél kamu nevet és lakcímet adsz meg.

Csomagautomatába rendeled.

Az automatánál kifizeted kártyával.

De hidd el, egy szexshopban senkit sem érdekel, hogy ki vagy és mi vagy.

Vevő és kész.

Ha gondolod, álldogálj 20 percet egy nagyobb szexshop közelében és figyeld a vásárlókat.

Pont ugyanolyanok, mintha egy könyvesbolt vásárlóit látnád, teljesen átlagos és vegyes a kép.

Fiatalok, idősebbek, nők, férfiak, párok.

ma 09:31
 27/37 anonim ***** válasza:
72%

#26 az a baj az ilyenekkel, hogy azt hiszik mindenki velük foglalkozik. Nem. Senkit nem érdekel valójában, hogy mit nyomnak be maguknak és azt honnan szerzik be.

Másrészt ami úgyszintén baj, hogy menekülő utakat és segédeszközöket keresnek ahelyett, hogy a *valódi* problémát kezelnék. Szóval tökmindegy milyen jó tervet vázolsz fel. Nem ellened mondom, de azért te is tudod, hogy nem kell 130as IQ, hogy az ember ezeket a trükköket maga is kitalálja

ma 09:49
 28/37 anonim ***** válasza:

Rendelés...

Igen, tudni fogja a cég a nevedet - ahogy rajtad kívül a másik 15658 vevőét is, s akkor mi van? Sétál az utcán a cég alkalmazottja és mindenkit leszólít megkérdezni Ön-e Kis Marika 48.? :)

Sexshop... az eladó fél óra múlva nem ismerne meg az utcán ha szembe mész vele. Neki csak egy vevő vagy az aznapi 85-ből.

Kicsit túlságosan ráparázol a dolgokra!

ma 10:12
 29/37 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, miért probléma társat találni? Rengeteg társkereső van, van olyan amelyik keresztény is és nem minden keresztény szektás gondolkodású, sokan szexelnek házasság előtt is.
ma 10:25
 30/37 anonim ***** válasza:
72%
Nem veszitek észre, hogy kamu?
ma 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!