Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 éve nem szexeltem, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem szexeltem, és baromira ki vagyok éhezve. Ugyanakkor a párkapcsolaton kívüli szex meg szembemenne az elveimmel. Ti mit tennétek az ÉN helyemben? 26/N

Figyelt kérdés

Imádom a szexet, de vallási okok miatt csak párkapcsolatban engedi a lelkiismeretem. Így is laza erkölcsű vagyok, ha úgy vesszük, mert a vallás szerint ugye csak házasság után lehetne.

Na de lehet sosem házasodom meg, ez egyre sanszosabb.😁

Párkapcsolat sem akar összejönni, a szexre elképesztően vágyom, de csak szexkapcsolatot nem szeretnék.

Tudom, kb. lehetetlen kérdés, de segítsetek, kérlek!

Olyan megoldás kellene, ahol a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.😀

Trollok és durván vallás-ellenesek kíméljenek.

tegnap 23:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Valláskárosult vagy. Ne engedd, hogy tönkretegye az életed egy ilyen idióta eszme. Isten nem azt akarta, hogy szenvedj! Tedd meg ami jól esik, ha azzal nem ártasz másnak!
ma 11:18
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlreagálod ezt a szexshop dolgot! Egy nagyobb szexshopnak naponta többszáz rendelése van. Szerinted érdekel bárkit is az adminisztrátorok közül, hogy ki vagy? Csak nevet kell megadni, címet nem, ha csomagpontra rendelsz. A bankkártyás fizetésnél csak a nevedet látják. Gondolod az alapján bárki beazonosít?
ma 11:44
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki ezt vallana, hogy hazassag elott nincs szex, szerintem hamarosan kihana az emberiseg. Valaki jol irta, hogy ez 100 eve meg elfogadhatobb volt, mert mindenki hamar ferjhez ment / megnosult, de most mar eleve nincs is annyi hazassag nepessegaranyosan, mint regen volt. Arrol meg ugye nem is beszelve, hogy regen mennyi bantalmazo kapcsolat volt, mert nem volt idejuk kiismerni egymast, es csak gyorsan osszehazasodtak, par ev mulva meg oltek egymast otthon. Ha az anyukamel generaciojara gondolok, szerintem ott 99%-ban csunya vege lett a legtobb kapcsolatnak, nagymamamek generacioja viszont erdekes modon sokkal stabilabb volt hazzassag szempontjabol, ott rengeteg sirig tarto szerelem (szeretet) volt a hazasoknal. Valahogy ez meg ott rendben volt, utana 20 evvel meg mar teljesen megvaltozott. Lehet a pont azert mert szigoruan alkalmaztak a 20 evvel azelotti erkolcsi normakat egy masik nemzedekre is.
ma 11:47
 34/40 anonim ***** válasza:
És hinni valamiben ami nem is létezik miért jó? A szex létezik és tudnád is csinálni. Már neharagudj de inkább így tényleg ne szexelj nehogy a kis jézuska vagy mi a f@sz megharahudjon rád és esőt zúdítson a nyakadba. Az élet elég rövid ahhoz h elkúrd egy valaha élt nép beszűkült ostoba feltételezésein akik kitalálták h egy istennek nevezett f@sz lóbálja a tökeit a Földre. A rendeléshez szólva meg kit érdekel ha látják a neved? Akkora a hírneved h tele lenne a média azzal h rendeltél egy műfarkat?
ma 11:57
 35/40 anonim ***** válasza:
#33 nem "csak" bántalmazták egymást, hanem rendszeresen félre is kúrtak. Népbetegség volt a szilfilisz, a tripper az meg ugyebár tudjuk, hogy nem tüsszentéssel terjed :)
ma 12:07
 36/40 anonim ***** válasza:

Egyébként meg neked kellene első körben eldönteni, hogy mit akarsz. Dugni akarsz, de csak kapcsolatban, de azt meg nem akarsz. Hát így nem igazán van megoldása a képletnek.

Akkor vagy vársz amíg nem lesz kapcsolatod, vagy lazítasz a saját feltételeiden. Rajtad múlik, mi nem fogjuk tudni neked megmondani a tutit.

ma 12:09
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
A házasság előtti szex mellőzése eredményezi a legrosszabb kapcsolatokat. Én is voltam olyan balga, hogy fiatalkoromban úgy nősültem, hogy elvettem egy olyan lányt, aki vallási okokból nem akart szexelni a házasságkötés előtt. Aztán később kiderült, hogy utána sem eleget, és azt sem úgy, ahogy nekem is igazán jó lett volna. Nagyon rosz házasság volt, hiába is volt a többi dolog rendben, ha a szex nem működött megfelelően. Ez aztán rengeteg vitához, végül pedig váláshoz vezetett. A mostani házasságomban szexeltünk előtte is, és remekül megvagyunk, bolodog párkapcsolatban élek, sosem csaltam meg és nem is akarom. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy el kell engedni az elmeroggyant vallási dogmákat, mert az csak az emberek életének tönkretételét eredményezi és ha van Isten, nem hinném, hogy ez lett volna a szándéka, hacsak nem akar szándékosan szivatni minket, miközben ő jót röhög odafenn az egészen.
ma 12:16
 38/40 anonim ***** válasza:
68%
Házasság előtti szex... olyan "cuki" amikor erről prédikálnak a papok, majd utána mennek és molesztálják a ministránsfiúkat, vagy éppen összepattannak kicsit melegedni 😂
ma 12:25
 39/40 anonim ***** válasza:
#38: Teljesen igazad van. A papok a legnagyobb álszentek. Nem véletlen a mondás is, hogy bort iszik, de vizet prédikál. Ha a hívők tudnák, mit csinál a "tisztelendő"jük, hát nem biztos, hogy tisztelnék. Az egész vallás és egyház csak egy óriási átverés, hogy jó szolgája légy a hatalmi elitnek. Elhitetik veled, ha itt szenvedsz, akkor majd a túlvilágon jó lesz. De ez ellentmond minden logikának, ha Isten valóban létezne.
ma 12:29
 40/40 anonim ***** válasza:
Valószínűleg én sem fogok szexelni még évekig, de engem nem egy külső erkölcsi útmutató tiltásai akadályoznak abban, hogy összevissza dugjak idegen nőkkel érzelmek nélkül, hanem a testi-lelki kapcsolódás intimitásának szentsége jelent olyan sokat, hogy nem lennék boldog az alkalmi szex után. Volt már benne részem, de nem vezet sehová, nem boldogít, nem építünk általa semmit, értelmetlen.
ma 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!