Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar szexelni velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal több, mint egy éve együtt vagyunk. Ez idő alatt egyszer sem szeretkeztünk, hiába akartam, mindig kaptam kifogást. Az elején kézzel kielégített, szájjal is próbálta, de nem volt nagy sikere. Viszont egy idő után beleuntam, én nem akarom, hogy kiverje, ő pedig nem akar szexelni. Nekem ez az első kapcsolatom, neki már volt előttem. Mitől lehet ez, és mit lehet vele kezdeni? Fiatalok vagyunk (ő 18, én 19), és nem így akarom eltölteni az elkövetkezendő pár évet, évtizedet. Válaszokat előre is köszönöm!

ma 20:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szüzek vagytok?
ma 20:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Én igen,ő nem
ma 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
1 év alatt sosem volt szex? Kuka. Már bocsi. Ha fiatalok vagytok ha nem. Ez alap . 1 év alatt legyen már valami szex.
ma 20:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, és nem akarnák véget venni ennek a kapcsolatnak, de nekem is vannak szükségleteim.
ma 20:51
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
19 évesen arra vársz, hogy majdcsak beindul a szexuális életetek? 18-19 évesen az emberek dugnak, mint a nyulak. Milliónyi nő van, akik szexelnek is egy kapcsolatban, keress másikat.
ma 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
Ezen mit lehet szeretni? Egy önző fapina, azonnal elhagynàm... Szégyen a nő
ma 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Probáltátok értelmesen megbeszélni? Elárulta mi az oka, kiván-e ténylegesen változtatni ezen, vagy neki csak igy jo a kapcsolatotok?
ma 20:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltuk. De csak ígéreteket kaptam.
ma 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

ezek a lányok sztem "várnak a nagy őre"

neekm is volt ilyen bnőm, a legelső ő feszt mondogatta hogy velem akarja velem akarja, lengtüng tengtünk.. meghívatta magtá szépen az összes mekire, meg vacsorára nálunk. aztán a végén csaknem velem vesztette el

tudom persze nem lehet így pontozgatni ki mennyit rakott a kapcsolatba de azért na. Én vártam rá feszt egyetemen hazakísértem.. ebédelni mentünk én fizettem otthon anyámék elkényeztették.

én úgy érzem többet adtam és ő még "váratott is" :D

palimadarak vagyunk bro

ma 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
Akkor maradj szűz ha neked ilyen apàca kell..szeresd szűzen...
ma 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!