Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar szexelni velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal több, mint egy éve együtt vagyunk. Ez idő alatt egyszer sem szeretkeztünk, hiába akartam, mindig kaptam kifogást. Az elején kézzel kielégített, szájjal is próbálta, de nem volt nagy sikere. Viszont egy idő után beleuntam, én nem akarom, hogy kiverje, ő pedig nem akar szexelni. Nekem ez az első kapcsolatom, neki már volt előttem. Mitől lehet ez, és mit lehet vele kezdeni? Fiatalok vagyunk (ő 18, én 19), és nem így akarom eltölteni az elkövetkezendő pár évet, évtizedet. Válaszokat előre is köszönöm!

tegnap 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő szexxel eleget, csak nem veled. :-)
tegnap 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Korábbi rossz élmények, traumák, tudat alatti félelmek is tudnak ilyet okozni. Ha nem vagy pszichomókus akkor három dolgot tehetsz:

- elfogadod, türelmes vagy (de lehet újabb 1 évig sem fog történni semmi);

- lezárod ami nem megy;

- ultimátumot adsz, vagy lesz szex vagy hastala vista!

Anno fiatal koromban teljesen hasonló szituban voltam, hasonló okból (az előző pasija kihasználta és félt, hogy én is ezt akarom s lelécelek majd pár dugás után). Három hónapig bírtam, utána közöltem vagy lesz dugás vagy tényleg nem egymást keressük, ha ennyire nem bízik bennem (s komolyan is gondoltam a szakítást!). Utána lett szex, az első alkalom sz.r, ritmustalan volt, de a 2-3. után már feloldódott teljesen és naphosszat csak keféltünk :)

tegnap 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Tuti, hogy lány? Lehet, hogy titkol valamit?.......
tegnap 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

10

nem apácák ezek a csajok most magyaráztam el

palimadarak vagyunk

"kell a pasika" amíg jön az akit szeretnek és mindent emgtesznek értük

többek közt ők is beletesznek a pénzügyekbe és az ágyban is odateszik

nem csak " elvannak"

de férfiak közt is van biztos ilyena kapcsolatokban.

csomó pár valjában nem is illik össze csak kell valaki xd

tegnap 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:

gyáva csaj

nem mer dugni xd

én őszintén nem tom mi a szar nehéz ezen deháát.. a csajokat nem lehet érteni

tegnap 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:
8. én 7. vok. Nem véletlen, hogy nem azt kérdeztem mit igért vagy mit nem. Hanem hogyan viszonyult az öszinte beszélgetéshez. Kár, hogy ezt nem értetted ki belöle. Igy nem jutsz elöre nála!
tegnap 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!