Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar szexelni velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal több, mint egy éve együtt vagyunk. Ez idő alatt egyszer sem szeretkeztünk, hiába akartam, mindig kaptam kifogást. Az elején kézzel kielégített, szájjal is próbálta, de nem volt nagy sikere. Viszont egy idő után beleuntam, én nem akarom, hogy kiverje, ő pedig nem akar szexelni. Nekem ez az első kapcsolatom, neki már volt előttem. Mitől lehet ez, és mit lehet vele kezdeni? Fiatalok vagyunk (ő 18, én 19), és nem így akarom eltölteni az elkövetkezendő pár évet, évtizedet. Válaszokat előre is köszönöm!

febr. 4. 20:46
1 2 3 4
 31/40 TiniTitán0213 ***** válasza:
76%
Ő nem szeret téged.
febr. 7. 17:28
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, menekülj...

(N)

febr. 14. 09:20
 33/40 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tedd fel a következő buszra.
febr. 14. 22:26
 34/40 Apatejfröcskölő ***** válasza:
27%
Legyél határozottabb, fogd meg a kis r*bancot és mutasd meg neki ki a főnök. Mond meg neki ma este meg lesz keményen dugva, ne kérd mint egy kis b*zi hanem parancsolod meg neki mint egy rabszolgának, a p*csák imádják ezt mindig benedvesednek az ilyesmitől. De ha egy határozatlan csávó vagy aki nemtudja mit akar hát fiam akkor nem fogsz dugni, a szukáknak vezér kan kell attól nyílik szét a combjuk
febr. 18. 09:08
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

34

ez lehet bevált 70 éve

de most nagyon nem, most főnökök a kis fejükben. minden nő saját magának

szóval ettől pofont kapna, de minimum durcit 1 hétig.

febr. 18. 10:30
 36/40 anonim ***** válasza:
49%
Csak időpocsékolás. Hiába lehet világ legaranyosabb, legnormálisabb lány, mint ember, de ennek vége lesz. S ha még vársz és vársz, csak rosszabb lesz a szétmenés.
febr. 18. 11:40
 37/40 anonim ***** válasza:
34%
Az is lehet, hogy kukija van?...
febr. 18. 12:41
 38/40 anonim ***** válasza:
30%

37 xddddd

igen szeret nagyon de van egy kis titka, hogy nagyobb a csabai kolbásza mint neked

febr. 18. 14:23
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

De hát a nőket lenézik ha szexelnek meg kurvának tartják őket ha nem szűzek...

Nem ertem

febr. 26. 19:59
 40/40 anonim ***** válasza:
27%

kérdezhetek valamit srácok

nektek 0 humorérzéketek van? mosolyogjatok többet

mi ez a sok leszavazgatás

apám... éljetek kicsit ne erőlködjetek ennyit

febr. 27. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!