Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem akar szexelni, mit csináljak?
Szóval lassan 1 éve vagyunk együtt és még most sem feküdtünk le.
Alapvetőleg szépen,lassan épült a kapcsolatunk és mivel nekem is és a barátnőmnek is az első komolyabb ezért az elején nem tudtuk, hogy mi merre hány méter, de ugye minél több időt töltöttünk együtt így egyre jobban megismertük egymást és egymás testét is.
Mostanra már eljutottunk az orális szexig nagyjából 2-3 hónapja és így ez a max ami eddig volt.
Én már nagyon akarom a szexet, de ami vicces az az, hogy ő is, de mindig csak húzza ezzel a szöveggel "Csak akkor, ha majd lesz fogamzásgátlóm" De nem megy el és nem is fordít erre időt, hogy elmenjen dokihoz.
Nem vagyok rámenős, nem erőltetem rá, de most már nagyon akarom és kívánom, de mindig csak húzza az agyamat mintha meg történne.
Szeretem, nagyon is, de sokszor ezzel tényleg csak felbasz, de ezért nem akarok vele szakítani, mert szeretem.
18-ak vagyunk.
Semmit. Ne hívd fel, ne keresd, ne csinálj és ne mondj semmit!
Ha nem veszi észre magát, akkor mindegy vagy neki, és csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül.
Ha meglesz a fogamzásgátlója, akkor majd fog szexelni, de te nem 🤭
Nekem is volt olyan párom, aki nem akart szexelni és mindig csak kifogásokat keresett. Általában az volt a kifogás, hogy épp nincs hangulatban. Ha megkérdeztem, hogy mikor lesz, akkor ideges lett. Ha próbáltam vele beszélgetni erről és kideríteni az okát, elzárkózott a beszélgetéstől. Végül szakítás lett a vége.
Úgy gondolom, hogy ez az önismeret hiánya és a megfelelni akarás miatt van. Egyszerűbb kifogásokat keresni, mint kerek perec kimondani, hogy nem akar szexelni, mert abból bármi lehet, veszekedés vagy legrosszabb esetben szakítás is. Egyszerűbb hazudni (magának is) és csak húzni az időt. Szerintem próbálj meg rákérdezni, hogy mi a valódi oka annak, hogy nem akar szexelni, kérd meg, hogy legyen őszinte és ha továbbra is csak kifogásokat keres, akkor kérdezz rá, hogy érdekli-e egyáltalán a szex. Mert ha ezek csak üres szavak, akkor már csak az őszinteség hiánya miatt sem érdemes folytatni ezt a kapcsolatot.
Lehet csúnya vagy büdös a puncija. Esetleg csak szőrös.
Láttad már pucéran? Nyaltad már?
Sajnos egyet kell érteném az előttem szólókkal!
Az okát nem tudjuk egyértelműen megmondani, de azt igen, hogy ez nem normális dolog!
Én is voltam ilyen helyzetben, vártam, mindig bedőltem a kifogásoknak és elhittem hogy a valós okot mondja. Végül velem vesztette el a szüzességét, de évek után is nagyon ritkán akart szexelni. Mindig volt kifogás, ő csak nagyon ritkán kezdeményezett. Volt, hogy hónapok maradtak ki két szex között! Aztán kiderült, hogy nagyon gyakran maszturbál…többször lebukott.
Komolyan, ha jót akarsz magadnak, akkor ezt ne hagyjad! Persze, egy darabig várni kell, türelmesnek kell lenni, de nem a végtelenségig! Tudod arra jöttem rá 40 éves koromra, hogy a nők is kívánják és igénylik a szexet. Legfeljebb nem veled, hanem mással vagy egyedül! Ha te nem így képzeled el, akkor lépj, amíg nem késő!
Szerintem meg legyél türelmesebb. Nem tudod mi áll mögötte. A lányok tobb mint harmadát eroszakoltak mar meg. De lehet barmi mas ami miatt nehez neki. Az is lehet hogy vallasos.
Ajanld fel hogy elkisered nogyogyaszhoz. De elotte beszeljetek errol, hosszan. Amikor mindketten nyugodtak vsgytok es van idotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!