Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ha a barátnőm nem akar leszopni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon zavaró hogy már egy fél éve együtt vagyunk, igényli is a szexet, de nem akar kényeztetni ott, kezdem unni hogy nem képes ezt megtenni.2021. szept. 7. 22:23
1/34 anonim válasza:
Szakíts, ez csak rosszabb lesz így
2/34 anonim válasza:
Lehet ez kényelmetlen neki ez, szerintem mond neki el hogy ezt igényled és szeretnéd ha megtenne érted. Mond neki meg hogy nem erőlteted őt semmibe és hogy megvárod míg készen áll rá. Ha elmondja hogy neki ez nem jön be és hogy undorodik ettől (mert vannak olyan emberek akiknek ez egyáltalán nem jön be) akkor meg muszáj lesz elfogadnod. Ő sem erőszakolna téged bele abba ha ő például dildóval akarna megdugni, mert neked ez nem tetszene, és ez a eset épp olyan szóval ha neki ez egyáltalán nem jön be akkor ne erőltesd mert ez a kapcsolat végét is jelentheti.
3/34 anonim válasza:
Hmm... ismerős.
Még az időintervallum is.
Nekem fél év után lett elegem belőle és közöltem vele, hogy ha nem csinálja orálisan nekem akkor szakítok.
Azóta mindig csinálja szex előtt. Már 3,5 éve.
4/34 anonim válasza:
Először is megkérdezed tőle hogy miért nem akar. Ha elmondja hogy miért,és meg lehet oldani a problémát, lehet azután már vevő lesz rá. Ha azután se akarja hogy megkérdezted,akkor tiszteletben tartod és nem erőszakoskodsz vele. Nem minden lány szeret szopni,ahogy nem minden fiú szeret nyalni.. és ha kényszeríted,azzal maradandó traumát is okozhatsz
5/34 A kérdező kommentje:
De minden lány szeret szopni, még ha nem is mondják, ez kb bele van kódolva a dns-ükbe
2021. szept. 7. 22:30
6/34 anonim válasza:
Mikor nem figyel, tedd a szájába, aztán vagy megkedveli, vagy kidob. 😂🤣
7/34 anonim válasza:
Hát igen, nem tudom mi lehet a csajoddal. Lehet csak a kezdő lökés kell neki, hogy elkezdje. Szerintem szólj rá, hogy neked ez nagyon fontos és hátha miközben csinálja látja, hogy élvezed akkor hátha ő rá is pozitívan hat majd, hogy neked milyen jó tőle..
8/34 anonim válasza:
Neked fogalmad sincs az életről. Majd lesznek ennél nagyobb problémáid is.
9/34 anonim válasza:
Na persze. A dnsükbe. Nem minden lány szereti. Ennyi.
10/34 anonim válasza:
Nem kell svájci frank alapú hitelt felvenni és akkor nem lesz nagyobb probléma😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!