Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit csináljak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ha a barátnőm nem akar leszopni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon zavaró hogy már egy fél éve együtt vagyunk, igényli is a szexet, de nem akar kényeztetni ott, kezdem unni hogy nem képes ezt megtenni.
2021. szept. 7. 22:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

“De minden lány szeret szopni, még ha nem is mondják, ez kb bele van kódolva a dns-ükbe”

Kezdem azt hinni hogy itt nem a csajjal van a probléma😂 én például nem szeretek. Akkor most nem vagyok lány vagy hibás a dns-em?:))

2021. szept. 7. 22:35
 12/34 anonim ***** válasza:
69%
Hát az hogy minden lány szeret szopni az eléggé nagy hülyeség. Vegyük pl a meleg férfiakat, sok közülük szeretik azt ha megdugják őket és ők is férfiak épp úgy ahogy a heterok, és mégsem akarjuk hogy meg dugjanak. Az hogy ki mit szeret az ágyban szubjektív, így nem lehet mindenkit egy zsákba dobálni.
2021. szept. 7. 22:36
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

Én egy 18 éves lány vagyok, lassanként 19

Barátommal mar több mint 2 és fél éve vagyunk együtt és már volt szex köztünk

És én nem szopom le őt, mert undorodok tőle

De barátom ezt elfogadja

Bár néha még így is próbálkozik, de nem sikerül neki

2021. szept. 7. 22:36
 14/34 anonim ***** válasza:
38%
Hát ha undorodsz a párodtól az már régen rossz.
2021. szept. 7. 22:38
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez miatt a szakításon gondolkodsz akkor már a kapcsolat önmagában nem megfelelő.
2021. szept. 7. 22:38
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem undorodok, de azért igénylem hogy bekapja, az is a szeretkezés része
2021. szept. 7. 22:39
 17/34 anonim ***** válasza:
Ő szereti, ha nyalod? Ha igen, akkor hanyagold pár hétig! :))
 18/34 anonim ***** válasza:
16%
De jól írja a kérdező, tényleg a dns-ükben van, a táplálék, tudjátok mikor lenyelik, hogy ne menjen kárba meg nagyon jó energia forrás, szerintem az ősemberlány is lenyelte, hogy ezáltal több tápanyagban részesüljön és a hűtlenség is a nőkbe van kódolva, hogy fent tudják tartani a fajfentartast. És ha jól tudom a magyar nők azt hiszen a második leghűtlenebbek egy tanulmány szerint.
 19/34 anonim ***** válasza:
73%

„Hát ha undorodsz a párodtól az már régen rossz."

Nem a parjától undorodik, csak nem kényelmes neki ezt tenni. És ehhez minden joga megvan neki. Senkit nem lehet bele erőszakolni semmibe, ha nem tetszik a páromnak vagy fáj neki akkor leállok, ha te nem így gondolkodsz akkor eléggé nagy probléma van veled #14 es.

2021. szept. 7. 22:41
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha undorodsz a párodtól… Ja, nem is undorodsz tőle? Akkor oké, de azért tudd, hogy a srác talál majd magának olyat, aki szájára veszi, és az nem a falu lesz. :D
2021. szept. 7. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!