Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ha a barátnőm nem akar leszopni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon zavaró hogy már egy fél éve együtt vagyunk, igényli is a szexet, de nem akar kényeztetni ott, kezdem unni hogy nem képes ezt megtenni.2021. szept. 7. 22:23
31/34 anonim válasza:
"De minden lány szeret szopni, még ha nem is mondják, ez kb bele van kódolva a dns-ükbe"
Akkor ezek szerint a barátnőd egy heteroszexuális férfi.
Így akkor már érthető, hogy nem akar leszopni.
32/34 anonim válasza:
A baràtnôd egyszerûen önzô, te kinyalod, ô meg nem akar leszopni, küldd el a picsàba.
33/34 anonim válasza:
Ez tényleg valami genetikai hiba, mert a lányoknak a vérükben van a szopás.
34/34 anonim válasza:
Én ezt biztosan nem tudnám hosszú távon elviselni. Vannak nők akik nem szeretnek szopni és vannak férfiak akik ezt nem is igénylik. Na ebben az esetben ez egy boldog párkapcsolat lehet. De az hogy pl a lány egészen kényelmesen élvezkedik miközben te kinyalod, ő meg ha szopásról van szó akkor elkezd undorodni, hát meg a nagy lószart :D Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban az orális kényeztetés oda vissza szerintem egy alapvető dolog és nagyon nagy részt tesz ki a szexuális kielégülésben. Ha egy férfi ezt nem tudja megélni, vagy adott esetben egy nő a nyálas oldaláról, biztosak lehetünk abban hogy az egyik fél kifog kacsintani oda ahol ezt az igényét kielégítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!