Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy nem akar kényeztetni a barátnőm? Vannak olyan lányok akik így csinálják vagy inkább ilyen adok kapokba?
Szólhatsz neki, de az már elég gáz ha magától nem jön rá, vagy még inkább nem jó ha nem sueret.
Mert hidd el , ha szeret a csaj akkor elkövet mindent hogy kedvedbe járjon.
Szeretget, simogat, puszilgat, kényeztet, szóval mindent csinál .
Ha valaki fadarab akkor úgy is mindegy , megtesz olyankor sok mindent , de legközelebb már megint nem.
5# nincs rá irva senkire milyen az ágyban (sajnos)
Kerdező szólj neki gaz nem gáz... én csaj vagyok ugyanez van nálunk sajnos en mindent csinalok ő semmit szóltam neki megbeszeltük a helyzet csak rosszabb lett.
Én mindig leszopom előtte jó nyalasan, így kezdem a szexet , utánna kicsit kényeztet engem odalent és ha meg mindig all neki és bírja a második menetet jól , meg dugatom magamat. :)
Szopni jó mond meg a baratnodnek, amúgy meg dugd meg jól a száját én azt is élveznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!