Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársam fele lenne egy kérdésem. Feleségem nem igazán akar orálisan kényeztetni, velem lehet a baj?
Én se engedem hogy a számba élvezzenek..attól még szívesen csinálom és így sincs panasz...
Lehet eleve nem szereti és eddig is csak a te kedvedért csinálta korábban
Ha nem élvezi és már szinte "kényszeríteni" kell rá... hidd el, te sem fogod élvezni.
Mondta, hogy miért nem csinálja? Elég tiszta az a szerszám?
Van, aki egyszerűen nem szereti csinálni... biztos megvan annak is az oka.
Ha valaki élvezettel csinálja és szereti, az fogja is csinálni, nem kell külön rávenni.
Hat o meg ilyen sajnos.
Ne eroktesd.
De tlg sajnallak...az en fium elvezi h allandoan elmehet az arcomra v szamba.
#2-ként pl. én nem szeretem kapni. De adni, annál inkább.
Ha egy férfi mégis szeretné és vágyik rá, akkor 69-ben jó, mert akkor úgy is csak rá figyelek, addig meg ő is kiélheti a vágyait és felizgultam állapotban is vagyok, így valamivel kellemesebb érzés.
Így, itt már kiütközött az, hogy jaj, csak szegény férfiakat bántjuk... nem unalmas még?
Egyébként okkal írtam, ha a nő csinálta már, akkor azért nem csinálja megint, mert csak a férj kedvéért csinálta, de nem élvezi. Vagy, mert gond van a szerszámmal.
:D
Savanyú a szőlő kedves #7?
Ezzel engem nem bántasz meg egyáltalán... tudom miért vagy ilyen, de ha majd te is megtalálod azt a nőt, aki értékel téged és szeretne boldoggá tenni, te sem így fogsz gondolkozni.
Ha meg nem is akarod megtalálni és neked így jó... légy boldog így! ;) Nem nekem/nekünk fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!