Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha a baratom nem akar oralisan kenyeztetni?
Azt mondta ez a dolog neki nem fekszik, viszont en meg szeretnem! Ha o szeretne akkor en megcsinalom neki egy szo nelkul meg akkor is ha semmi kedvem hozza... Szemely szerint en szeretek neki igy oromet okozni, de nem szeretem az egyoldalusagot... Mit javasoltok?
(Bocs az ekezet hianyaert, telorol vagyok)
Tudod, ki csinálna vele BÁRMIT IS, amíg nincs nyalás...
Ne legyél már ilyen alázatos szolgalélek, megszokják, és még annyit se fognak tenni, mint eddig. Csak élvezkedni fog a sok here...
Sajnos, ahogy a lányok közt is van, aki nem szeret szopni, és semmi se győzheti meg, h megtegye, úgy fiút is taszíthat a nyalás :(
Sokat nem tudsz tenni. Vagy megvonás által rájön, h mint ahogy neki szükslge van, h szopd, úgy te is igényled, h nyaljon, v mivel ennyire különböző a szexuális vágyatok szakítotok. Tudom, h az ember érző lény, és az érzelmek fontosabbak a vágynál, de hosszú távon az ilyen jellegű egyoldalúság is meg tudja ölni a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!