Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgytársam fele lenne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Funnyxxx kérdése:

Hölgytársam fele lenne egy kérdésem. Feleségem nem igazán akar orálisan kényeztetni, velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
Méretileg nincs baj velem 18kb. volt higy csinálta is, de a szájába nem élvezhetek stb... rá lehetne venni valamivel a jó orálra?

2017. febr. 22. 09:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Amielőtt feleségül vetted nem gondoltad, hogy ilyen téren gondok lesznek? Én nem várom el, hogy egy lány lenyelje, de, hogy pont akkor hagyja abba amikor orgazmusom van? Akkor viszontlátásra van sok más lány aki megteszi.
2017. febr. 22. 12:04
 22/32 anonim ***** válasza:

Minden nő más.Ebben is, másban is.Tisztán tartod magad alaposan?Ha igen, kérdezd meg miért nem akarja.Hány éves a feleséged?

Én 32 éves vagyok, imádom ha a számmal adhatok gyönyört a páromnak, felizgat ha látom rajta mennyire élvezi a számba engedni.De ha az arcomra élvez, akkor meg rendesen neki ugrok, annyira felizgat.

Mutasd meg, vagy mond el a feleségednek a válaszom, hátha megnyílik előtted.

Kényszeríteni nem tudod, azzal semmit nem érsz el.

Nőként mondom, hogy ne fakadjon könnyekre, ha e téren egyszer máshol keresed a boldogságot...

Szóval ezt bírom, sok nő itt sír meg nyavalyog, hogy őt megcsalta a párja.Aztán kiderül, hogy semmire nem volt hajlandó a szexben.Az a nő meg is érdemli, aki paplan alatt, sötétben...

2017. febr. 22. 13:09
 23/32 anonim ***** válasza:
21 de paraszt vagy. Remélem majd téged is kidobnak ,ha valamit nem jól csinálsz....
2017. febr. 22. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Őt nincs aki kidobja, mert nő szóba nem áll vele az biztos.
2017. febr. 22. 14:04
 25/32 A kérdező kommentje:
Nimcs semmi baj a farkammal igényes ápolt stb... csak simán nem mehetek el szopás közbe, nem nyomkodom a fejét se stb.. sok nő meg örülne ha leszophatna egy igényes 18cmt ő meg nem akarja rensesen :(
2017. febr. 22. 16:32
 26/32 anonim ***** válasza:

Most akkor az a bajod, hogy egyáltalán nincs s.opás, vagy az, hogy nem mehetsz el a szájában?

Ha nem engedi, hogy a szájába élvezz annak is több oka lehet.

1. Undorítónak tartja, tehát sosem fogja engedni.

2. Egyszerűen csak nem akarja lenyelni, kiköpni meg illúzióromboló lenne, gondolhatja ő, jogosan.

3. Savanyú vagy keserű az ondód és ha ez a baj, elhiszem, hogy nem engedi ez esetben én sem engedném.

De, ezen tudsz változtatni, ha ez a baj. De leginkább meg kéne beszélned vele, hogy miért is nem akarja valójában.

2017. febr. 22. 16:38
 27/32 A kérdező kommentje:
csak simán nincs hozzá kedve... nem szeret szopni és kb ennyi... rendes szexbe imádja ha elkapom, én is nyalok stb... de ez a cumi ez nem akar tetszeni neki.. próbálkozásai voltak, volt h le is nyelte, elmehettem a szájába stb... mélytorkot is kipróbálta aztán megszünt teljesen ez a téma.. az a baj lehet elöbb utóbb mástol akarom majd ezeket megkapni :( nekem kellene ez is
2017. febr. 22. 16:44
 28/32 anonim ***** válasza:

#27 érthető, hogy vágysz rá.

De biztos van, amire ő is vágyik. Beszéljetek erről, vessetek be új dolgokat, mondd el neki, hogy mennyire vágysz rá, hogy milyen jól csinálta és szeretnéd, ha csinálná, cserébe te is kipróbálsz vele valami újat.

De, ha ezután sem akarja... ott már tényleg bajok vannak és erőltetni nem lehet.

2017. febr. 22. 17:07
 29/32 anonim ***** válasza:

15: Mekkora a keresztmetszet? 5-6-7 cm?

Én még nem találkoztam olyan fütyivel, ami keresztmetszetileg befért volna a számba. Körbe tudtam nyalogatni max. És el se tudom hinni, hogy létezik olyan, hogy egy női szájba be lehessen venni egy fütyit.

Vegyél már egy akkor rudat/zöldséget, ami akkora, mint a farkad és próbáld a szádba venni, kérlek. Pedig neked vélhetően nagyobb a szád jóval, mint a feleségedé.

2017. máj. 3. 16:58
 30/32 anonim ***** válasza:
A 25.-re reagáltam az előzőt, nem 15.-re.
2017. máj. 3. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!