Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgytársam fele lenne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Funnyxxx kérdése:

Hölgytársam fele lenne egy kérdésem. Feleségem nem igazán akar orálisan kényeztetni, velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
Méretileg nincs baj velem 18kb. volt higy csinálta is, de a szájába nem élvezhetek stb... rá lehetne venni valamivel a jó orálra?

2017. febr. 22. 09:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Házas vagyok van egy kisfiam, jön a következő és boldogok vagyunk... :D Nem tom miből szűrted le azt a sok marhaságot amit írtál de nem is akarom inkább. Ami a csirkeagynyi agyacskádba nem fér sajnos azt hiába próbálom megértetni veled szóval tekintsük ezt a "vitát" befejezettnek. Szép napot!
2017. febr. 22. 10:39
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha a feleségem megkér valamire amit nem szeretnék de látom hogy Ő nagyon akarja akkor megcsinálom. (Persze azért a durva dolgokat mint pisi-kaki meg csonkolás meg olyan ami testi sérüléssel jár azt nem :D )
2017. febr. 22. 10:42
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze #11!

Süt a válaszaidból a nőgyűlölet... pont te élsz boldog párkapcsolatban... vicces vagy.

Kérdező!

Beszéltél már erről őszintén a feleségeddel, hogy miért nem akarja csinálni?

2017. febr. 22. 10:42
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Vicces hogy az igazságot gyűlöletnek veszitek de ez titeket minősít. Amúgy nem fogom bizonygatni hogy van családom mert nem érdekel hogy mit hiszel. Nem a nőkkel van bajom csak azzal hogy ez már nem egyenlőség ami itt van mert egyesek szeretik túlzásba vinni a vélt "szabadságharcukat"
2017. febr. 22. 10:47
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam kívül, még két ember (feltehetően nő) válaszába kötöttél bele.

De persze, elhisszük boldog vagy és kiegyensúlyozott, főleg, ami a legutolsó válaszodat tekinti.

:)

2017. febr. 22. 10:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Viccesek vagytok... :D
2017. febr. 22. 10:55
 17/32 anonim ***** válasza:

Figyelj, én imádom csinálni, mert édes, de le nem nyelem - viszont a feleséged sem vagyok.

Szvsz VELE beszéld ezt meg, de az erőltetésnek semmi értelme, csak még inkább megutálja.

2017. febr. 22. 11:13
 18/32 anonim ***** válasza:
35%
Szopni kell különben az élet szopat meg.
2017. febr. 22. 11:25
 19/32 anonim ***** válasza:

nálam is van ilyen, valahogy annyira a párom nem rajong azért, hogy kielégítsen szájjal. Néha kívánja, de semmi extrát nem ad neki, inkább csak örömöt akar szerezni. Viszont azt nem szeretem amikor "lelkiismeret furdalásból" csinálja vagy mert ki akar engesztelni.

Ha kérem amúgy megcsinálja.

Imponál neki amikor rendbe rakom magam odalent és ezt megmutatom, hogy hogy csináltam meg, ilyenkor mindig eszébe jut.

Az is segít ha néha valami újat visztek a hálószobába, valami játékot, új pózt stb.

2017. febr. 22. 11:44
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem büdös a farkad??
2017. febr. 22. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!