Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgytársam fele lenne egy kérdésem. Feleségem nem igazán akar orálisan kényeztetni, velem lehet a baj?
Persze #11!
Süt a válaszaidból a nőgyűlölet... pont te élsz boldog párkapcsolatban... vicces vagy.
Kérdező!
Beszéltél már erről őszintén a feleségeddel, hogy miért nem akarja csinálni?
Rajtam kívül, még két ember (feltehetően nő) válaszába kötöttél bele.
De persze, elhisszük boldog vagy és kiegyensúlyozott, főleg, ami a legutolsó válaszodat tekinti.
:)
Figyelj, én imádom csinálni, mert édes, de le nem nyelem - viszont a feleséged sem vagyok.
Szvsz VELE beszéld ezt meg, de az erőltetésnek semmi értelme, csak még inkább megutálja.
nálam is van ilyen, valahogy annyira a párom nem rajong azért, hogy kielégítsen szájjal. Néha kívánja, de semmi extrát nem ad neki, inkább csak örömöt akar szerezni. Viszont azt nem szeretem amikor "lelkiismeret furdalásból" csinálja vagy mert ki akar engesztelni.
Ha kérem amúgy megcsinálja.
Imponál neki amikor rendbe rakom magam odalent és ezt megmutatom, hogy hogy csináltam meg, ilyenkor mindig eszébe jut.
Az is segít ha néha valami újat visztek a hálószobába, valami játékot, új pózt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!