Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar orálisan kényeztetni a párom?
Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de én már többször is csináltam neki, ő viszont eddig csak egyszer próbálkozott de kb 1 perc után már be is dugta és nem akarta szájjal csinálni tovább. Azóta pedig meg sem próbálta.
Mindig megfürdök és maximálisan tiszta és ápolt vagyok ott lent is, ez miatt nem lehet kifogása. Teljesen csupaszra is borotválom mert azt mondta neki az olyan tetszik.
Már arra is rákérdeztem, hogy talán undorodik a puncimtól és azért nem akarja csinálni, de erre mindig csak terel. 24L
Mert ő az első,aki valóban megsz....ott.
Ennyi.Ha eddig nem tette ezután se fogja.
Cseréld le.
Én attól félek nem tetszek neki ott lent :(
Csak nem meri bevallani.
Sokféle oka lehet. Nem működik a kémia köztetek (ő esetleg nem érzi jó illatod/ízed - a tisztálkodás ellenére sem), nem tetszel neki odalent (ezt kétlem, de benne lehet a pakliban), fárasztó neki, önző, vagy egyszerűen csak nem szereti csinálni.
Ülj le vele, mondd el neki, hogy igényled az orált, ne hagyd, hogy tereljen.
ne orálozz neki te sem
ha rákérdezz ugyan azt válaszold amit ö neked
ha rendesen kinyal akkor kap orált ö is
8-as ez szerintem hülyeség.
Én nem akarom zsarolni a páromat. Az nem vezetne semmi jóra. Csak arra próbálok rájönni mi lehet az oka. De szerintem fél megmondani az igazságot, mert azt hiszi, hogy akkor kidobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!