Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar orálisan kényeztetni a párom?
Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de én már többször is csináltam neki, ő viszont eddig csak egyszer próbálkozott de kb 1 perc után már be is dugta és nem akarta szájjal csinálni tovább. Azóta pedig meg sem próbálta.
Mindig megfürdök és maximálisan tiszta és ápolt vagyok ott lent is, ez miatt nem lehet kifogása. Teljesen csupaszra is borotválom mert azt mondta neki az olyan tetszik.
Már arra is rákérdeztem, hogy talán undorodik a puncimtól és azért nem akarja csinálni, de erre mindig csak terel. 24L
Ne hagyd hogy tereljen.Vallja be.És ha nem tetszel neki ott lent akkor dobjad,kapsz jobbat tőle.
19L
Valószínű nem tetszel neki, de lehet, hogy eleve nem szeret nyalni.
Amúgy meg ez egy olyan dolog, amit simán meg lehet szokni, ha szereted, elfogadod a másikat. Nekem is volt olyan pasi, akinek nem tetszett a pénisze, de addig-addig szoptam, míg megtetszett, ilyen egyszerű.
Ő is meg tudná szokni, ha akarná, legyél kicsit rámenősebb.
Szerintem csak szimplán nem akarja csinálni. És nem veled van a baja, nem arról van szó, hogy nem tetszel neki. Ha nem tetszenél, akkor le sem feküdne veled.
Szerintem csak szimplán az a fajta pasi, aki szereti, ha neki csinálják, de ő nem akarja viszonozni. Vagy esetleg tart tőle, hogy nem jól csinálja, de ha igazán akarná, akkor csinálná, hogy neked örömet okozzon, vagyis legalább megpróbálná.
Itt egy dolgot tehetsz. Hogy ha ennyire vágysz rá, akkor elmondod neki, hogy te erre vágysz és szeretnéd, hogy csinálja, ha pedig nem partner ebben és neked mégis fontos a dolog, akkor keresel egy olyan pasit, akivel egyezik a szexuális igényetek!
Kérdező. Most vissza kérdezek.
Ha azt mondaná neked, így a szemedbe, hogy:
- büdös vagy ott és ezért nem szeretném csinálni
vagy
- nagyon csúnya a puncid, és számomra taszító
vagy
- Ne haragudj, de engem nem vonz és gusztustalannak tartom
akkor mit tennél? Rosszul esnének a válaszok?
Na ezért nem meri megmondani, mert nem akar megbántani.
Egyszerűen te se csináld neki, vagy ha téged izgat, hogy csinálod neki, akkor csináld. De ne azért mert cserébe te is elvársz valamit. Mi férfiak imádjuk ha a szájába élvezhetünk egy lánynak, de ezt sok lány nem tolerálja. Az én barátnőm sem. Így belenyugodtam abba, hogy nem.
Mindenképpen ülj le vele és beszéljétek meg. De egy ilyen bagatell dologra kár elpocsékolni egy esetlegesen jó kapcsolatot.
nem szeret nyalni,van ilyen.
de legalább úja növeszetheted a bozótot,úgysem jár arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!