Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok ellazulni nőként ha engem akar a párom orálisan kényeztetni? (ne írj privátot! )
Mindig feszengek, nem is igazán élveztem soha, csak kellemes volt. Ha nem lenne, akkor talán néha hiányozna. Nem igazán érzem magam mindig kellemesen abban a helyzetben és nem tudom miért. Lehet azért hogy még nem volt soha orgazmusom csak magam által? Nem tudom mit tegyek.
Ne írjatok privát üzit, nem vagyok kíváncsi a szexéhes emberekre..
Ha egy nő nem tud ellazulni es felszabadulni az agyban, azért 90%-ban a ferfi a hibás
Szóval ne hibaztasd magad
De miért nem szeretitek a 69-et?
Nem olyan egyszerű, mint tűnik, viszint ha még normál egymttlét alatt se volt orgazmusod az elég fura, akkor sem tudsz rendeden ellazulni?
Mert számodra nem megfelelő a partner/ek technikája.
Nekem 15 év és néhány tartós kapcsolat után kellett erre ráébrednem amikor szakértő "kezekbe" kerültem. Hab a tortán, hogy minimális gyakorlata és cseppet sem vonzó külseje volt a fiúnak de kb cseppfolyósra szelídültem az együttlétünk alatt:)Addig nem tudtam, hogy ilyen is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!