Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm eléggé szemérmes, sehogy sem akar szájjal kényeztetni. Van megoldás?
Már másfél éve együtt vagyunk, eddig semmit sem sikerült elérnem. Nekem engedi hogy csináljam, bár Ő nem igényli kimondottan, igaz volt már hogy kérte. Ilyenkor szívesen csinálom neki.
Amikor megkértem rá azt mondta nem érezné magát jól ha megtenné. Ennél közelebb sajnos nem jutottam el a megoldáshoz.
Nem ettől függ a kapcsolatunk de néha jól esne egy kis kényeztetés.
Mindketten felnőttek vagyunk, együtt élünk.
Alább van egy fordított kérdés. Ha ott azt mondta mindenki, hogy az nem is férfi aki nem nyalja ki a nőjét, akkor igenis az nem nő aki nem szopja le a pasiját.
Megoldás ugyanaz mint fordított esetben. Szakítás, ha ilyen van, előbb utóbb úgyis máshol fogod keresni ezt az élményt.
Saját vélemény.
Igazat adok a 4ednek probald ravenni hogy csak probalja meg egyszer es ha annyira rossz nem hozod fel tobbet.
Viszont ha ennyire elutasito ezzel ugy hogy mar reg egyutt vagytok megvan a bizalom stb akkor valoszinu hogy nem fog valtozni a velemenye. Te meg idovel nem fogod tudni nelkulozni a dolgot es mashol akarod megkeresni ezt az elmenyt. Az senkinek se jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!