Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom at hiszem akar szexet gumi nelkul. Mi a legjobb megoldas? Mit hasznaljak?
Az a baj, h o nagyon fel gumi nelkul,nem is csinalna s oszinten en se.
20 vagyok. A napokba megemlitette a fogamzasgatlokat. De nagyon karos hatasa van a noi szervezetre,tudom a mellekhatasait.
Lehet olyansmit h csak parszor hasznaljak? Melyik fajta a legjobb mert meg soha nem hasznaltam.
De inkabb mast tennek..Mivel lehetne h ne keljen gumit huzzon, de terhes se legyek?
Se spiral, se fogamzasgatlo, ilyeneket nem szivesen.
Akkor mit lehetne? Szeretnem h neki is kellemes legyen, de fontos az en egeszsegem is.
vannak kúpok és krémek vagy női óvszer is
de figylej ne félj enynire a fogamzásgátlótól!annyian használják!jobb mint ha idő elött teherbe esnél!de persze ez a te döntésed...ha ennyire félsz akkor használj oat amit szeretnél!de sztem ha a nőgyógyászodast kérdeznéd akkor ő sokkal többet tudna segyíteni mint amiket mi itt összehordunk!
Használhatsz pesszáriumot + zselét is.
Ha nem találkoztok túl sűrűn, akkor jó megoldás.
A tabletta biztosabb!
koszi a valaszokat. Felek, mert meg soha nem hasznaltam, es anyum mondta h mennyi problemaja elojott egy idoben a fogamzasgatloktol.
Semmikepp nem kockaztatnek, csakis gumi v ez.
Nem ajánlanám én sem a tabit... Főleg nem fiatalon, majd a tervezett gyerekek után esetleg. Mondják-mondják, hogy milyen jó, meg modern, stb.. De ezt az orvosok mondják, akik el akarják adni... Tény, hogy kevesebb hormon tartalmaznak a mai tabik, mint régen, de egy öreg nődokitól hallottam, hogy inkább egy abortusz, mint egy felborult hormonháztartás... De ez mindenkinek a maga döntése, maga felelősége.
Pharmatexnek vannak különböző helyi, hüvelyi fogamzásgátló szerei (kúp, krém, tabletta,...), érdemes utánnuk nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!