Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szájjal kielégíteni?

Figyelt kérdés
Sose szerette, de néha szokta csinálni a kedvemért de egy ideje szinte egyáltalán nem csinálja, csak havonta egyszer és akkor se fejezi be.. és ez zavar. Nem akarom ráerőltetni mert tudom hogy utálja, viszont én igénylem. Mit lehetne tenni?

2021. febr. 21. 08:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Elfogadod, hogy nem mindig az van amit te akarsz
2021. febr. 21. 09:00
 2/28 anonim ***** válasza:
57%
Te sem nyalod ki és/vagy szakítasz és keresel olyat aki örömmel megteszi.
2021. febr. 21. 09:01
 3/28 anonim ***** válasza:
47%
Keresel normális csajt.
2021. febr. 21. 09:03
 4/28 A kérdező kommentje:
Én ki szoktam nyalni
2021. febr. 21. 09:04
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha szereted, elfogadod így, ha nem szereted, dobd és keress olyat, aki szop (utóbbi elég nagy gerinctelenség lenne...)
2021. febr. 21. 09:04
 6/28 A kérdező kommentje:
Csak emiatt nem hagynám el, de attól frusztrál a dolog ezért gondolkozok rajta hogy megcsaljam.
2021. febr. 21. 09:06
 7/28 anonim ***** válasza:
93%
Akkor inkább hagyd el. Mondd meg neki hogy te ezt igényled és vagy engedi hogy más leszopjon vagy akkor ennyi volt. 1.Ha rájön hogy megcsalod úgyis elhagy, akkor már jó ha ezzel megkíméled mindkettőtöket. 2. Ha tudod hogy csak kényszerből csinálja akkor te se élveznéd az is felesleges. Én nem szeretem ha nyalnak én viszont szeretek szopni, a legutóbbi pasimmal ezért szakítottunk mert nála meg fordítva volt :D A szex hozzá tartozik a kapcsolathoz ha az nem jó előbb utóbb úgyis vége lesz.
2021. febr. 21. 09:24
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja megadni amit akarsz, akkor két lehetőséged van: 1.elfogadod 2. Keresel mást, akivel minden stimmel.
2021. febr. 21. 09:37
 9/28 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudom hogy miért kell erőltetni ami nem megy?!

Sosem voltam oda úgy az oral szexert, de én szorgalmasan csinálom neki, mert én szeretem :)

2021. febr. 21. 09:52
 10/28 A kérdező kommentje:
Csak ez a része nem megy, a többivel nincs gond. Nem erőltetünk semmit.
2021. febr. 21. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!