Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szájjal kielégíteni?

Figyelt kérdés
Sose szerette, de néha szokta csinálni a kedvemért de egy ideje szinte egyáltalán nem csinálja, csak havonta egyszer és akkor se fejezi be.. és ez zavar. Nem akarom ráerőltetni mert tudom hogy utálja, viszont én igénylem. Mit lehetne tenni?

2021. febr. 21. 08:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

#19...

Nyalni is tudni kell!!! V kinek sem a szája sem peddig a nyelve nem all ra.

Nekem úgy jar a nyelvem mint a régi tiktakos óra!!!:)

Miből gondolod hogy a kérdező jó benne, egyáltalán jó e a szexben??!!

Lehet sosem fog úgy kielégíteni p...I...t hogy a lany spricvelve , magán kívül , remegő labokkal élvezzen el.

2021. febr. 25. 05:31
 22/28 anonim válasza:
39%
Beszélj vele erről. Mindent meg lehet oldani. A megcsalás meg ne is legyen opció, mert az csak fájdalommal jár mindkettőtöknek. Ha pedig nem szereti, akkor muszáj elfogadnod.
2021. febr. 26. 22:45
 23/28 anonim ***** válasza:
34%
Akkor keresni kell rendes lányt
2021. márc. 5. 00:42
 24/28 anonim ***** válasza:
4%
Nem eröltetheted, ha nem szereti, akkor ne csinálja. Ha szereted, akkor elfogadod. Te se csinálnál olyat, amit nem szeretsz. Fogadd el, hogy ő ilyen, ha így nem fogadod el, akkor inkább szakítsatok, hogy a lány találjon egy normális csavót, aki megbecsüli és elfogadja, hogy nem szeret sz*pni.
2021. márc. 7. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó ostoba vagy. Már bocs. Miért ne lenne normális, aki szeretné egy kapcsolatban jól érezni magát? A szopás ma már olyan, mint a csók. Alap. Azt se kell elfogadni, ha a másik nem akar csókolózni vagy beszélgetni.

Kérdező ez a lapát tipikus esete. Két választásod van. Vagy gyorsan és fájdalmasan, vagy lassan és még fájdalmasabban. Az előbbit javaslom.

2021. márc. 7. 16:08
 26/28 A kérdező kommentje:
24,25: mind a kettőtök mond valamit. Ő nem szereti, ezt el kell fogadni, viszont nekem lenne rá igényem, ami frusztrál. Szóval ez a dilemma, de csak ezért nem fogom elhagyni :)
2021. márc. 7. 16:13
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

Én is ezt javasolnám inkább.

Amilyen borzasztó nehéz ma a társkeresés, én azt mondom, hogy csak ezért ne kockáztass.

Arról nem is beszélek, hogy lehet hogy találnál olyat aki szereti az orális szexet, de lehet, hogy mellette rengeteg más olyan hibája lenne, ami a mostani barátnődben jó.

Olyan nincs, hogy valakinél minden stimmel, minden oké, minden jó.

Sajnos ilyen nincs.

Ritka dolog az, amikor mi férfiak olyan nőt találunk, aki mindent megtesz ami a mi igényünk.

A nők sajnos nagyon fúrcsák

Az egyik az orált nem szereti, a másik az anált, a harmadik nem kívánja csak 2 hetente, aztán van olyan amelyik egy bizonyos kor után már gondolni sem gondol rá, meg stb stb .

Hidd el, sok baj van a nőkkel szex terén, ők nem olyanok mint mi, ezért nem érdemes kapálózni.

Van olyan nő, akinek kérvényt kell benyújtani, hogy legyen már valami legalább 1 hónapba egyszer.

Persze tisztelet a kivételnek, nem akartam egy hölgyet sem megsérteni, csak az általános tapasztalatokat mondtam el.

2021. márc. 7. 17:53
 28/28 anonim ***** válasza:
54%

meg kéne tudni az okát miért nem szereti csinálni

de ha neked ez kell akkor kompromiszumot kell kötni, ritkábban csinálja neked de csinélnia kell mert neked ez jó és ő is szeret téged

mindkettőtök öröme fontos nem kell lemondanod róla

tehát mondhatod neked napi 2x jól esne la lecunmizna,

így ha heti 2-3 alkalommal megteszi az tök vállalható és te is sokat enfedsz mert nem kapod meg teljesen amire vágynál, így mindkettőtöknek kompromiszum,

ha lemondasz a szopásról mert neki nincs kedve akkor papucs vagy, és majd lesz egyre több dolog amihez neki nincs kedve te meg engedsz mert szereted,

ez nem így működik, mindkettőtök vágyai, igényei fontosak,

2021. márc. 8. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!