Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm nem akar szájjal kielégíteni?
Figyelt kérdés
Sose szerette, de néha szokta csinálni a kedvemért de egy ideje szinte egyáltalán nem csinálja, csak havonta egyszer és akkor se fejezi be.. és ez zavar. Nem akarom ráerőltetni mert tudom hogy utálja, viszont én igénylem. Mit lehetne tenni?2021. febr. 21. 08:59
11/28 anonim válasza:
Ha vágysz az orálra, de tőle nem kapod meg, akkor vagy eltűröd ezt a helyzetet, vagy keresel mást (akár titokban, akár nyíltan). Sajnos más verzió nem nagyon van.
12/28 anonim válasza:
Ennyi miatt már a megcsaláson gondolkozol? Ez esetben mindkettőtöknek jobb, ha elhagyod.
13/28 anonim válasza:
Az elég szomorú, hogy hamarabb gondolkozol megcsalásom, minthogy becsületesen szakíts vele és keress valakit, akivel jobban össze illetek.
14/28 anonim válasza:
szakitanék,ilyen nő nem kéne....f
15/28 anonim válasza:
Szerintem keress egy meleg, vagy biszex férfit, aki szívesen leápolja a farkad rendszeresen. Ők csodálatosan pipáznak. Viszonozni nem kell, csak ha te is megkívánod.
Így a barátnődet se kellene elhagyni, mert ez így nem számít megcsalásnak.
Így minden vágyad tökéletesen kielégűl. Ezt még a barinődnek is elmondhatod, mert ez nem ciki.
Lehet, hogy még örülne is, mert így nem kell neki csinálni még néha sem, még kötelességből sem.
16/28 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt az opciót meghagyom neked. Biztos sok tapasztalatod van benne. Én nem vágyom ilyesmire.
2021. febr. 22. 14:50
17/28 anonim válasza:
Minden nőt rá lehet szoktatni, csak tudni kell a módját. Ezt nőként mondom.
18/28 A kérdező kommentje:
Nála ez bonyolultabb egy kicsit, nem írom le itt hogy miért. De ha tudsz tanácsot adni jöhet priviben :)
2021. febr. 22. 21:19
19/28 anonim válasza:
Elégítsd ki orálisan úgy, hogy beleremegjen mindene...
Sokszor.
Kizárólag orálisan szerezz neki örömöt!
20/28 anonim válasza:
Keress rendes, normális lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!