Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetente két alkalom szex az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetente két alkalom szex az nekem kevés mit csináljak a barátnőmmel hogyha ő sehogyse akar több szexet ?

Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 07:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
hát ha tényleg sehogy sem lehet meghozni a kedvét, akkor a barátnőddel semmit. aktivizáld a kezed.
2021. dec. 1. 07:58
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőddel semmit se csinálj lehetőleg. Maximum szakíts mert hosszútávon nem fog működni ha ennyire nem egyeztek szexuálisan.
2021. dec. 1. 08:00
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
Minden párkapcsolat ide jut előbb-utóbb. Esetleg elégítsen ki gyakrabban kézzel vagy szájjal.
2021. dec. 1. 08:18
 4/25 A kérdező kommentje:

Minden párkapcsolat ide jut előbb vagy utóbb ?

ezekszerint ez általános probléma sokaknál előfordul

szóval nehéz olyan nőt találni akivel kb azonos a szexuális igény

ezekszerint

2021. dec. 1. 08:24
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Csak azért mert a gyakorin valaki leírta hogy minden kapcsolat idejut nem jelenti hogy így is van. Én meg azt tudom mondani 10 év távlatából hogy nálunk nem alakultak így a dolgok. Szóval az általánosítással csak finoman.
2021. dec. 1. 08:29
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jut minden kapcsolat ide. Korábban jó volt vele csak romlott a helyzet vagy sohasem volt az igazi?
2021. dec. 1. 08:32
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek bilógiailag kisebb a libidójuk szóval igen, egy idő után ez úgyis kijön.
2021. dec. 1. 08:49
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
#7 ez egészen egyszerűen nem igaz.
2021. dec. 1. 08:52
 9/25 anonim ***** válasza:
41%

kérdező, tökéletesen passzoló szexuális igények csak a mesében vannak, személyiségtől és élethelyzettől függően mindig lesz több-kevesebb eltérés

ha neked elfogadhatatlanul kevés a szex és nem látsz megoldást, akkor muszáj leszel más partner után nézni.

2021. dec. 1. 08:53
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

Miért olyan kevés a heti 2 szex?

Én inkább örülnék, hogy ennyi van…

A szex nem létszükséglet, de neked jut, méghozzá rendszeres, ez olyan mint valami luxus…

Ha komolyan ezért szakítanál vele, akkor nem szereted, csak a szexre kell.

Mármint nekem is a napi 2 lenne ideális, de amikor szingli vagyok, mondjuk 5-6 hónapon keresztül, akkor 5-6 hónapig 0 szex van.

Ha neki a heti 2 az amit élvez, akkor ez van… Azért nem arról beszélünk, hogy csak több havonta vagy gyereknemzés céljából engedi és akkor is csak fekszik mint egy fadarab.

Pedig ilyen is van…

Heti 5 napban maszturbálj, oszt’ meg van oldva.

Ennyire nem lehetsz ráfüggve a szexre…

Vagy ha ez így semmiképpen sem jó neked, akkor ez nem egy kapcsolat, csak egy szexkapcsolat.

2021. dec. 1. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!