Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente két alkalom szex az nekem kevés mit csináljak a barátnőmmel hogyha ő sehogyse akar több szexet ?
Minden párkapcsolat ide jut előbb vagy utóbb ?
ezekszerint ez általános probléma sokaknál előfordul
szóval nehéz olyan nőt találni akivel kb azonos a szexuális igény
ezekszerint
kérdező, tökéletesen passzoló szexuális igények csak a mesében vannak, személyiségtől és élethelyzettől függően mindig lesz több-kevesebb eltérés
ha neked elfogadhatatlanul kevés a szex és nem látsz megoldást, akkor muszáj leszel más partner után nézni.
Miért olyan kevés a heti 2 szex?
Én inkább örülnék, hogy ennyi van…
A szex nem létszükséglet, de neked jut, méghozzá rendszeres, ez olyan mint valami luxus…
Ha komolyan ezért szakítanál vele, akkor nem szereted, csak a szexre kell.
Mármint nekem is a napi 2 lenne ideális, de amikor szingli vagyok, mondjuk 5-6 hónapon keresztül, akkor 5-6 hónapig 0 szex van.
Ha neki a heti 2 az amit élvez, akkor ez van… Azért nem arról beszélünk, hogy csak több havonta vagy gyereknemzés céljából engedi és akkor is csak fekszik mint egy fadarab.
Pedig ilyen is van…
Heti 5 napban maszturbálj, oszt’ meg van oldva.
Ennyire nem lehetsz ráfüggve a szexre…
Vagy ha ez így semmiképpen sem jó neked, akkor ez nem egy kapcsolat, csak egy szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!