Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kinyaltuk egymást kíváncsiságból. Megegyeztünk, hogy egyszeri alkalom lesz. De nekem nagyon bejöttök az egész. Hogy mondjam el neki hogy én még akarom? Így most én leszbikus vagyok, de közben kívánom a férfiakat is!?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 21:37
1/14 anonim válasza:
Biszex vagy. Lányokhoz is, fiúkhoz is vonzódsz. Nem hallottál még róla hogy van ilyen is?
2/14 anonim válasza:
Lehet, csak szimplán kíváncsi vagy, és pár alkalom után elmúlna nálad a lelkesedés, de az is elképzelhető, hogy biszex vagy, csak eddig ezt nem tudtad magadról. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha élveztétek a dolgot, és jó kapcsolatot ápoltok, akkor gond nélkül felhozhatod neki ezt a témát, hátha. :) 21/L bi
3/14 anonim válasza:
Élsz már aktív szexuális életet ? Vagy ez volt az első alkalom ?
4/14 anonim válasza:
De szeretnék két ilyen barátnőt :)
5/14 anonim válasza:
Mi folytattuk a barátnőmmel, pasik mellett.
6/14 anonim válasza:
Biszex vagy, örülj neki, legjobb dolog a világon. Kétszer annyi élvezet és választék, mint a többi embernél.
7/14 anonim válasza:
Én is úgy kezdtem hogy a barátnőmmel hogy csak egyszeri alkalom, kíváncsiságból. Azóta is tart.
8/14 anonim válasza:
Most mindenki lebiszexezi, aztán a legtöbb lány szerintem ha kipróbálná, imádnák.
9/14 anonim válasza:
Akkor a #8-asból kiindulva a legtöbb lánynak biszexnek kell lennie.
10/14 anonim válasza:
9es
Nem vagyok meggyőződve, hogy ez nincs is így a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!