Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál egy esélyt a barátnődnek, hogy kipróbálja férfival?
A párom biszex csaj. Tudtam hogy vágyik a nőkre. Zöld utat kapott. Ha nem kap akkor titokban nyalakodik. Nekem ne bújkàljon és hazudozzon. Én úgyse tudom megadni neki azt az érzést.
Érdekes módon a hármasba nem megy bele, azt mondja féltékeny.
#2-es!
Amikor a párod mással van, akkor nem féltékeny?
#téma
Egy kapcsolat szabályait mindig a kapcsolat alanyai alakítják. Ha neked és neki belefér, akkor egészségére. Ez akár közös program is lehet számotokra.
4
Azt mondta hogy attól fèl hogy jobban fogom élvezni a baràtnőjét mint őt és összejövök vele. Elég szexőrült a baràtnöje ahhoz hogy élvezzem.
Mennyi nyitott gondolkodású ember:D
Leszek én most a csőlátású: ha velem van, rohadtul ne kacsintgasson másfele. Ha én szeretek valakit, nem is jut eszembe, hogy jajj hoppá, elfelejtettem kiélni magam, mielőtt összejöttem vele.
Ha úgy érzem valamit nem kapok meg a páromtól, akkor nem vagyunk egymáshoz valóak.
Mellém ne kelljen 2-3 másik ember, akikkel közös erővel igyekszünk boldoggá tenni 1 személyt.
Ettől eltekintve megértem ezt a hatalmas szabadkezet, amit adtok pl ti a párotoknak, ésszerű kereteken belül nyilván én sem tagadok meg dolgokat, de ahova már másik ember szükséges, nekem ott véget ér a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!