Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Volt már olyan hogy heteronak vallott nőt sikerült elcsábítani?
Hogy sikerült? Mennyi ideig próbálkoztak, míg végül sikerült?
Szerintetek igaz az hogy hetero nő nincs csak makacs? Jókor kell jó helyen lenni?
Csók volt már önmagát heteronak valló nővel, több azonban nem.
Azonos neművel csókra előbb ráveszel nőket, mint férfiakat, többre azonban ha nincs rá külön affinitása szerintem idővel se fog sikerülni.
Persze lehet, hogy valaki kíváncsi, valakinek több próbálgatás és belefér a hetero létbe, de ezt embere válogatja.
Ahogy a #2-es írja, semmi értelme, nem lesz olyan az együttlét. A nők nem gyűjtenek trófeákat, hogy "hú elcsábítottam egy hetero nőt".
Nem igaz amit írsz, valaki vagy hetero, vagy nem.
Egyszer sikerült , de szintén a csókig jutottunk.
Igaz kicsit ittunk és így feloldódtunk. Én biszex vagyok ő viszont hetero, azaz annak mondja magát.
Szerintem nem igaz, mert nem minden lány vevő erre. Mármint egy hetero lányt nem igazán tudsz rá venni semmire. Persze a kíváncsiak más kategória.
De ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!