Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalom barátnőmmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Mostani barátnőmmel ez lesz az első szexuális élményünk azon belül is petting.Az érdekel hogyha esetleg sikerül eljuttatnom az orgazmusig hogyan ne rontsam el.Olvastam,hogy ez után nagyon érzékeny a csiklo szinte fáj ha utána hozzáérnek.A kérdéseim a következők:Honnan tudom,hogy elkezdődött és honnan tudom,hogy mikor kell abbahagyni (a fentiek miatt)? Valamint olvastam,hogy megnövekszik a

pulzuszám,vonaglani kezd stb.Értem én de mikor van az a pont amikor

mar elélvezett és onnantól fáj ha még csinálom.Neki már volt barátja,nem akarol csalódást okozni.Minden tanácsot szívesen meghallgatok!

2015. okt. 31. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

Gyakorold előtte anyádon!

Szívesen.

2015. okt. 31. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Észreveszed ha elmegy vagy majd leállít. De látom annyira ráparázol, hogy így nem lesz az igazi. Nyugi.
2015. okt. 31. 10:26
 3/8 Linó03 ***** válasza:
92%
Nekem általában az első összerándulástól kellemetlen, de tudom, hogy valaki akkor még kívánja. Legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle, hogy amint elkezd élvezni, abbahagyd-e, vagy csak kis idő után. (Én elmondtam a barátomnak.) Ha nem beszéltek róla, akkor meg majd leállít, csak úgy már lehet, hogy volt neki kellemetlen rész is. Ha nagyon-nagyon gyengéden tudsz még hozzáérni, úgy, hogy te ne is érezd a nyomást, csak tudod hogy megérintetted, és véletlenül sem mozdítod el az ujjad, csak érintgeted óvatosan, az még kellemes levezető lehet. De mindenkinek más. Szerintem ha közeledtek, nyugodtan megkérdezheted, csak előbb találd ki, aztán mondd, minél gyorsabb legyen a kérdés és válasz, hogy ne vonja el a figyelmeteket.
2015. okt. 31. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezen ne parázz, de kellemetlen valami szólni fog nyugi. Az orgazmust meg felismered majd, hidd el. :)
2015. okt. 31. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
ha*
2015. okt. 31. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne aggodj tudni fogod mit elvez. Mi tetszik neki. Nyugodtan kerdezd kozben. O is mondhatja mit szeret. :)

Ha pedig orgazmusa lesz felismered. Kenyeztesd ot.

2015. okt. 31. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljétek meg előtte, hogy akár kellemes, akár kellemetlen neki valami, azt jelezze. Nem kell feltétlenül beszélgetni közben, elég egy kézmozdulat is, ha odaszorítja a kezed/szád, akkor jó, ha eltolja, akkor nem annyira.

Egyébként nem mindenkinek rossz, ha orgazmus után még izgatják, szóval az sem biztos, hogy az nyerő, ha rögtön utána abbahagyod (legutóbb így égtem be, pedig mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy tapasztalatlan vagyok). Mindenki más, és mindenkihez neked kell megtalálnod az egyedi receptet.

2015. okt. 31. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyo szépen köszönöm az értelmes kommenteket!Ez így igaz,mindenki más,csak szeretném a legjobbat nyújtani.Nagyon rendesek vagytok,várom azért még a hozzászólásokat:)
2015. okt. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!