Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén először fogok lefeküdni barátnőmmel, ráadásul nekem ő lesz az első és izgulok. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Tudatában vagyok annak, hogy nagyon szeret engem, figyelmes, odaadó és vigyáz rám, ennek ellenére mégis már most "izzadok" a nagy esemény miatt. Normális, hogy ideges vagyok és vajon mondjam el neki? Szerintetek nagyon lejáratnám magam, ha a következő dolgokra kérném őt? Legyen sok-sok gyertya és virág, hűtsünk be a kedvenc gyümölcslevünkből egy dobozzal, szex közben is beszélgessünk, beszéljen hozzám, kapcsoljunk be egy halk romantikus zenét, nagyon sok ölelésre, csókra vágyom.
Nem akarok itt paragrafusokat sorolgatni, de annyira szeretném, hogy csodálatos, emlékezetes legyen.
2021. máj. 4. 15:27
1/15 anonim válasza:
Jezusom de nyalas. Szerintem atesel a lo tuloldalara, ami a masikra valo figyelest jelenti.
2/15 anonim válasza:
Legyél spontánabb. Hidd el, jobban sülnek el mint a nagyon megtervezett dolgok.
3/15 anonim válasza:
Szerintem lehet ő is ennyire izgul legalább. Ezeket beszéljétek meg előtte abból sose lehet baj.
4/15 anonim válasza:
relax, inkább éld meg a pillanatot, úgyis jön minden magától, ami és ahogyan nektek jó
5/15 *Felhasználói név válasza:
Úgysem úgy lesz ahogy eltervezed hidd el (:
6/15 anonim válasza:
Nem a virágoktól meg a gyertyáktól lesz emlékezetes... annyira lényegtelen.
7/15 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm, hogy meghallgattatok, igyekszem lehiggadni meg lazább lenni és azért mindenképpen beszélek vele előtte. Drukkoljatok! :)
2021. máj. 4. 19:28
8/15 *Felhasználói név válasza:
Majd írj, hogy hogy alakult ;)
9/15 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz
Nagyon jó lesz hidd el☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!