Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hétvégén először fogok lefeküd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén először fogok lefeküdni barátnőmmel, ráadásul nekem ő lesz az első és izgulok. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Tudatában vagyok annak, hogy nagyon szeret engem, figyelmes, odaadó és vigyáz rám, ennek ellenére mégis már most "izzadok" a nagy esemény miatt. Normális, hogy ideges vagyok és vajon mondjam el neki? Szerintetek nagyon lejáratnám magam, ha a következő dolgokra kérném őt? Legyen sok-sok gyertya és virág, hűtsünk be a kedvenc gyümölcslevünkből egy dobozzal, szex közben is beszélgessünk, beszéljen hozzám, kapcsoljunk be egy halk romantikus zenét, nagyon sok ölelésre, csókra vágyom.

Nem akarok itt paragrafusokat sorolgatni, de annyira szeretném, hogy csodálatos, emlékezetes legyen.

2021. máj. 4. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi erőfeszítést kéne tenni hogy megnézed a kategóriát, és rájössz hogy nem fiú.
2021. máj. 5. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Ja bakker tényleg bocs.
2021. máj. 5. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elsőre nem is kell teljes műsor. Ismerkedtetek már egymás testével, simogattátok egymást ruhán keresztül, vetkőztetek már le egymás előtt? A fokozatosság lenne a lényeg, egyáltalán nem kell rögtön az első alkalommal megujjaznotok egymást. Sokkal kevesebb gátlás és traumatikus szexuális élmény lenne, ha az emberek felfognák, hogy a szex nem olyan, mint a filmekben, nincs elsőre tüzijáték és nem potyognak közben unikornisok a fejetekre, és a romantikus aláfestő zene is el fog maradni valószínűleg. Viszont nagyon jó élményeket lehet szerezni, ha valaki tisztában van magával, ismeri a testét, el tudja engedni magát és ha szükséges irányítani is tudja a másikat, megmutatni, hogy ő hogyan szereti. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy te legalább minimálisan ismerd annyira a tested, hogy tudd, mit szeretsz.
2021. máj. 5. 17:15
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem értettem hogy egy nőnek mi félni valója van első szerelmeskedes előtt, mitől félsz hogy nem fog fel állni vagy mi ? :D
2021. máj. 5. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
95%
Egyrészt leszbikus kategória, másrészt a szex baromi intim dolog, ráadásul nem megfelelő előkészületekkel baromira is fájhat a nőknek. Remélem, hogy nem sok nőnek veszed/vetted el a szüzességét ennyi empátiával.
2021. máj. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!