Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után lenne helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lenne helyes lefeküdni a barátnőmmel először?

Figyelt kérdés
Én 24 ő 22 mind a 2nek az első kapcsolata. Nagyon vonzodunk egymáshoz.

2019. febr. 8. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Amikor annak erzitek. Ez toletek fugg, nincs olyan hogy “helyes”
2019. febr. 8. 15:46
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Nincs olyan, hogy "helyes".

Amikor ti mindketten úgy érzitek, hogy szeretnétek, akkor mehet a menet.

2019. febr. 8. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Aki ilyen kérdést feltesz,az még egész biztos,hogy nem érett meg rá.
2019. febr. 8. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Ha engem kérdezel, akkor ma este! Minek ezt halogatni már ebben a korban? Na jó, akkor várjatok Valentin napig...
2019. febr. 8. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Minden másnap van egy ilyen kérdés.

A rendszer automatikusan generálja, vagy tényleg ilyan nagy a baj?

24/22 évesen már akár gyereketek is lehetne, mint soknak van is! Igaz hogy túl korai, de a 40 évvel ezelőtti 18 éves lányhoz, aki már terhesen ment férjhez, nem korai.

Ha szeretitek egymást akkor kezdjetek el tájékozódni a szexről. ne itt, mert itt a fele hülye, tehát nem tudhatjátok hogy mit higgyetek el.

Ha a petting már nem elég, és úgy gondoljátok hogy eléggé sokat tanultatok, akkor bele lehet vágni a szexbe.A fiúnak ha feláll, el fog élvezni, a lányoknál ennyire nem egyértelmű.

Vegyetek gumilepedőt, kotont, síkosítót, és ami még eszetekbe jut. És akkor kezdjetek igazán bele, ha ti együtt mertek róla beszélgetni őszintén. A barátnőd ne csodálkozzon, ha minden igyekezeted ellenére 1-2 hónap után még nem tud elélvezni.

2019. febr. 8. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Tegnap.
2019. febr. 8. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Amikor mindketten úgy gondoljátok. Erre nincs szabály, hülyeség is lenne.

Van, aki egy nap után lefekszik a másikkal, más meg vár egy évet is. Az adott pártól függ.

Jelenlegi párommal pl. két hét után lefeküdtem.

2019. febr. 8. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Amikor összejön.. Amikor engedi..
2019. febr. 8. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

Ahogy érzitek. Nincs erre szabàly. Èn 19 évesen vesztettem el a szüzességem 4 hónapja "jàrtunk" .Az első és egyetlen szex utàn dobott. ( csak arra hajtott, végig csalt, sose tartotta kapcsolatnak, csak nekem hazudozott, még arról is, hogy szeret)

A férjemmel 1 hónap ismerettség, a 3. randink utàn szeretkeztünk először, meg 2.,.3. és 4. alkalom is akkor volt:))) 24 éves voltam. 1 hónap utàn megkérte a kezem.:)

Felesleges sokàig húzni. Jobb ha kiderül, hogy összeilletek e szexuàlisan is.

2019. febr. 8. 18:36
 10/12 Clay Morrow ***** válasza:
70%
Ezt mi a f-ért itt beszéled meg az idegenekkel és nem vele? Tőlünk akarsz engedélyt kérni, esetleg velünk lefeküdni? Felnőttek vagytok már jó pár éve és ilyen fasságokat kérdeztek, hát komolyan megáll az ész, mars a tini kategóriába, bár már ott sem kéne ilyen bugyuta kérdéseket feltenni. Gumit húzzatok, kettős is..
2019. febr. 8. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!