Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lenne helyes lefeküdni a barátnőmmel először?
Nincs olyan, hogy "helyes".
Amikor ti mindketten úgy érzitek, hogy szeretnétek, akkor mehet a menet.
Minden másnap van egy ilyen kérdés.
A rendszer automatikusan generálja, vagy tényleg ilyan nagy a baj?
24/22 évesen már akár gyereketek is lehetne, mint soknak van is! Igaz hogy túl korai, de a 40 évvel ezelőtti 18 éves lányhoz, aki már terhesen ment férjhez, nem korai.
Ha szeretitek egymást akkor kezdjetek el tájékozódni a szexről. ne itt, mert itt a fele hülye, tehát nem tudhatjátok hogy mit higgyetek el.
Ha a petting már nem elég, és úgy gondoljátok hogy eléggé sokat tanultatok, akkor bele lehet vágni a szexbe.A fiúnak ha feláll, el fog élvezni, a lányoknál ennyire nem egyértelmű.
Vegyetek gumilepedőt, kotont, síkosítót, és ami még eszetekbe jut. És akkor kezdjetek igazán bele, ha ti együtt mertek róla beszélgetni őszintén. A barátnőd ne csodálkozzon, ha minden igyekezeted ellenére 1-2 hónap után még nem tud elélvezni.
Amikor mindketten úgy gondoljátok. Erre nincs szabály, hülyeség is lenne.
Van, aki egy nap után lefekszik a másikkal, más meg vár egy évet is. Az adott pártól függ.
Jelenlegi párommal pl. két hét után lefeküdtem.
Ahogy érzitek. Nincs erre szabàly. Èn 19 évesen vesztettem el a szüzességem 4 hónapja "jàrtunk" .Az első és egyetlen szex utàn dobott. ( csak arra hajtott, végig csalt, sose tartotta kapcsolatnak, csak nekem hazudozott, még arról is, hogy szeret)
A férjemmel 1 hónap ismerettség, a 3. randink utàn szeretkeztünk először, meg 2.,.3. és 4. alkalom is akkor volt:))) 24 éves voltam. 1 hónap utàn megkérte a kezem.:)
Felesleges sokàig húzni. Jobb ha kiderül, hogy összeilletek e szexuàlisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!