Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jobb nő? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek jobb nő? Hogy tudnám növelni az értékemet? Mit lehet tenni, hogy végre egyenrangú felnőttként kezeljenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan közeledek a 21. születésnapomhoz. Nem vagyok kitűnő tanuló, nem a tudásommal, hanem a szorgalmammal tudtam jó jegyeket szerezni. Ha valamit elkezdek, szeretem befejezni. Segítőkész, megbízható, társaságban visszahúzódó, szolíd ember vagyok. Önbizalmam kevés, és nem vagyok egy álomnő. Sokszor a külvilágtól a testi adottságaim miatt kapom a nagy pofonokat. 150 cm magas, 43 kg vagyok, derékig érő szőkésbarna hajam van, és zöldesbarna szemem. Régen voltak nőies testrészeim, viszont egyszer azt vettem észre, hogy 7 kiló lement rólam. A mellem majdhogynem eltűnt. A mostanival együtt 2 komoly kapcsolatom volt, ezen kívül más férfiakkal nem létesítettem szexuális kapcsolatot. Jelenleg van egy szakmám (apehosnak tanultam), és készülőben van a másik, meg kitűztem célul egy harmadik szakmát is. Senki nem bízik abban, hogy én jó munkaerő leszek, szexuálisan nem nagyon kellek senkinek. Nem járok el otthonról, viszont ha néha elmegyek bulizni, fel tudok szabadulni. Felelősségteljes vagyok, kishugomat bölcsis kora óta majdhogynem én nevelem, mivel a szülőknek erre nincs idejük és türelmük sem. Jelen pillanatban elsős, én segítek neki a tanulásban, ellátom a házimunkát. Dolgoztam egy évig fizikai munkásként egy gyárban, és egy munkahelyre a magasságom miatt nem vettek fel. Még annyit, hogy kitartó ember vagyok, a céljaimat meg úgy tudom elérni, hogy emellett makacs és akaratos vagyok, és ez azért jó, mert amint már írtam, amit elkezdek, azt be is fejezem, nem nyugszom ha nem tettem eleget az elvárásnak. Túlzott megfelelési kényszerem van, másokkal türelmes vagyok magammal nem, és csakis magammal szemben vagyok maximalista, viszont ez a stréberséggel nem jár együtt, de ha tudom hog sokat tanultam és csak 4est adnak az egyetemen, akkor megyek pót ZH-t írni, hogy meglegyen az ötös, mert sokat tanultam, és szeretem az eredményt magamnak bebizonyítani. Na a kisregénynek vége, ha valamivel kapcsolatban többet akartok tudni, hogy segítsetek, akkor nyugodtan kérdezzetek. :)

Köszönöm előre is a segítséget.

2011. júl. 19. 09:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nemértem minek problémázol.Éld az életed és kész.Majd,ha az a sorsod akkor minden rendben lesz,ha nem akkor meg ugy jártál.
2011. júl. 19. 09:48
 2/25 anonim ***** válasza:

Szia:) Mivel picit idősebb vagy nálam, komoly kapcsolatot nem tudok ajánlani, de ha testi kapcsolat érdekel írj :)

18f

2011. júl. 19. 09:54
 3/25 A kérdező kommentje:
ebben hol láttad a szexuális felhívást? Van párkapcsolatom 2,5 éve. Fiatalabb pasim sosem volt, és nem is lesz. Az egyéjszakásakra meg nem füllik a fogam, bocsi.
2011. júl. 19. 09:57
 4/25 anonim ***** válasza:
Hát a magasságod már mondhatni végleges marad, ha sovány vagy akkor hízó kúra, új frizura ami feldobhat nem is kicsit, új öltözködési stílus. Egyébként én sem vagyok magas 155 cm, mégis megbámulnak a férfiak de nem a magasságom miatt. Szóval nem magasságtól függ a jónőség és az sem, hogy mennyire vagy jó a munkában. Sokan előítéletesek, de ezzel sajnos együtt kell élni, el kell fogadni. Figyeld meg ha később rájönnek, hogy mégis milyen munkaerő vagy, sokkal jobb érzés lesz, mint az, hogy a kezdetekben pozitívan állnak hozzád a későbbiekben esetleg negatív irányba változik a véleményük. Nem tudok nagy szavakat írni 19 éves fejjel, de remélem segítettem valamicskét :)
2011. júl. 19. 09:57
 5/25 anonim ***** válasza:

én szeretem,a kicsike lányokat haha:D

Olyan aranyosak...

És ha megfelelsz a mostani barátodnak akkor mibaj van?:D

Végülis felszedsz magadra pár kilót,és már lesz is melled..

2011. júl. 19. 10:01
 6/25 anonim ***** válasza:

"Senki nem bízik abban, hogy én jó munkaerő leszek, szexuálisan nem nagyon kellek senkinek."

Kulcsmondat. Valójában TE nem hiszel abban, hogy jó munkaerő leszel, és TE hiszed azt, hogy nem kellesz senkinek. Elvégre 2,5 éve van pasid, nem? Akkor neki kellesz. Ha meg egyéjszakáshoz, megcsaláshoz nem fűlik a fogad, akkor mi a baj, hogy nem ostromolnak tömegek, hogy feküdj le velük?! Ezt a részt abszolút nem értem...

2011. júl. 19. 10:05
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azzal tudnád "növelni az értékedet", ha nem akarnád folyton növelni az értékedet. Ez egyfajta személyiség probléma, hiszen ha belegondolsz, igazából nem vagy egyáltalán értéktelen ember. Ha ezen túlépnél, akkor harmonikusabbá tudnál válni, és boldogabb lennél. Ez magával hozna egy sokkal pozitívabb "kisugátzást", jobb közérzetet, és hangulatot.

Ettől lennél "értékesebb"

Vagyis ne akarj mindenáron felértékelődni, mert egyrészt felesleges, másrészt nincs hová, harmadrészt pedig frusztrálttá tesz.

2011. júl. 19. 10:06
 8/25 anonim ***** válasza:

21 évesen 3 komoly kapcsolat totál normális, nem tudom, mit kell ezen problémázni.

És még egy: ki nem kezel egyenrangú felnőttként? (Hogy egy munkahelyről elküldtek a magasságod miatt, hát ez biztos kellemetlen, de hát ez van. Pl. rendőrségnél asszem megvan a minimum magasság, alatta vagy, nem vesznek fel, kész.)

Majd lesz más állás.

2011. júl. 19. 10:07
 9/25 A kérdező kommentje:

Palm-nak

Mivel két szakot vittem egyszerre ebben az évben, így amivel végeztem arra tanultam többet, a másikat kicsit hanyagolni kényszerültem, hogy meglegyen a szakvizsgám. A tanár egy kalap alá vett azokkal a tanulókkal aki még az óráját sem látogatta, és pofára osztályzott, majd az egész osztály előtt megszégyenített azzal, hogy csapnivaló munkaerő lesz belőlem.

A végzettségemmel a NAV-nál tudok elhelyezkedni. Meg akartam pályázni egy adóellenőri munkát, mivel ez is a szakterületemhez tartozik, erre a barátom bevágta, hogy az nekem nem jó munka meg mit csinálok, ha kimegyek egy céghez vagy magánszemélyhez ellenőrízni és belémköt. Mit tennék, semmit. Ha zaklat, akkor rendőri segítséget hívhatok, ami a munkám miatt, kötelező is lenne. A barátom húga meg azt mondta, ha az ő gyereke adóellenőr lenne, nem lenne büszke rá.

A szexuális tere a dolognak. A barátomnak előttem volt egy 32 éves nője, aki nagyon jó volt az ágyban. Ha én szeretnék közeledni, sokszor elutasítást kapok, és azzal indokolja, hogy azért nem szexel velem sokat, mert úgy érzi legbelül, hogy neki muszáj csinálni, és muszájból nem akarja. A másik nőt megdugta, és bele is élvezett, én meg ha a földön fetrengve könyörögnék akkor sem tenné meg. Valamiért fentartásokkal kezel szexuálisan, máskor meg azt hangoztatja, hogy nem kell neki más nő. Ha közeledek, mint mondtam visszautasít jópárszor, ha le sem szarom a fejét, és egész nap szinte nem is kommunikálunk, és még szóba sem hozom a szexet, egyből kellek neki. Máskor meg az a baja, hogy mindig ő kezdeményez. Hogy lehet ezen kiigazodni? sehogy!! :(.

Szóval szeretem, de vannak még dolgok, amiken csiszolni kell.

2011. júl. 19. 10:29
 10/25 .Daniel. ***** válasza:
Nincs sok önbecsülésed és nem veszed magad észre. Nézd meg a többi nőt körülötted ők értékesebbek nálad? Talán van 1-2 de a legtöbbje biztos nem. Nagyon jó dolog hogy kitartasz a céljaid mellett de ezt csak akkor tedd ha a cél az előrehaladásodat szolgálja az életedben. Szexualitás. Hááát kicsit húzós tudod mivel az a nagy büdös igazság hogy a férfiaknak nem egy céltudatos nőre áll fel(ezzel csak jelzem hogy vonzalmi szinten nem játszik ez szerepet) hanem feszes testre, fiatalos külsőre, széles csípőre, keskenyebb derékra és a többsége a tenyeresen nagy feszes melleket kedveli. Ettől fognak vonzónak találni a férfiak. De amúgy én sem értem a problémádat mert úgy látom mindened megvan. Pároddal sokat szexeltek? Melóhelyen minden rendben? Leírhatnád konkrétabban a problémát vagy kioktathatnál hogy már leírtad de remélem segítettem.
2011. júl. 19. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!