Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek jobb nő? Hogy tudnám növelni az értékemet? Mit lehet tenni, hogy végre egyenrangú felnőttként kezeljenek?
Sziasztok!
Lassan közeledek a 21. születésnapomhoz. Nem vagyok kitűnő tanuló, nem a tudásommal, hanem a szorgalmammal tudtam jó jegyeket szerezni. Ha valamit elkezdek, szeretem befejezni. Segítőkész, megbízható, társaságban visszahúzódó, szolíd ember vagyok. Önbizalmam kevés, és nem vagyok egy álomnő. Sokszor a külvilágtól a testi adottságaim miatt kapom a nagy pofonokat. 150 cm magas, 43 kg vagyok, derékig érő szőkésbarna hajam van, és zöldesbarna szemem. Régen voltak nőies testrészeim, viszont egyszer azt vettem észre, hogy 7 kiló lement rólam. A mellem majdhogynem eltűnt. A mostanival együtt 2 komoly kapcsolatom volt, ezen kívül más férfiakkal nem létesítettem szexuális kapcsolatot. Jelenleg van egy szakmám (apehosnak tanultam), és készülőben van a másik, meg kitűztem célul egy harmadik szakmát is. Senki nem bízik abban, hogy én jó munkaerő leszek, szexuálisan nem nagyon kellek senkinek. Nem járok el otthonról, viszont ha néha elmegyek bulizni, fel tudok szabadulni. Felelősségteljes vagyok, kishugomat bölcsis kora óta majdhogynem én nevelem, mivel a szülőknek erre nincs idejük és türelmük sem. Jelen pillanatban elsős, én segítek neki a tanulásban, ellátom a házimunkát. Dolgoztam egy évig fizikai munkásként egy gyárban, és egy munkahelyre a magasságom miatt nem vettek fel. Még annyit, hogy kitartó ember vagyok, a céljaimat meg úgy tudom elérni, hogy emellett makacs és akaratos vagyok, és ez azért jó, mert amint már írtam, amit elkezdek, azt be is fejezem, nem nyugszom ha nem tettem eleget az elvárásnak. Túlzott megfelelési kényszerem van, másokkal türelmes vagyok magammal nem, és csakis magammal szemben vagyok maximalista, viszont ez a stréberséggel nem jár együtt, de ha tudom hog sokat tanultam és csak 4est adnak az egyetemen, akkor megyek pót ZH-t írni, hogy meglegyen az ötös, mert sokat tanultam, és szeretem az eredményt magamnak bebizonyítani. Na a kisregénynek vége, ha valamivel kapcsolatban többet akartok tudni, hogy segítsetek, akkor nyugodtan kérdezzetek. :)
Köszönöm előre is a segítséget.
Hát nyilván le fogok vele ülni mindent megbeszélni, még akkor is ha kicsit kínos. Nem hagyom annyiban, ha kell többször is átbeszéljük a témát.
A petefészkemben a petesejtek átalakultak cisztává, így nincs peteérés. Ha nincs peteérés, akkor nincs gyerek sem. De nyilván még én sem most tervezgetek babázni, hanem kb 2 év búlva.
"Régen ám nagyon jó nő voltam :D" Ez aranyos volt :)
Van egy olyan érzésem hogy Palm nő(ha nem akkor bocs:D) Szóval vele ezekről jobban eltudnál beszélgetni. Ha a párod élvezi a dolgot de kevés a szex akkor erre kérdezz rá.
Pár tanács ami szóba jöhet: légy nyugodt és biztosítsd róla hogy bármit is mond nem fogsz haragudni rá. Te is készülj fel minden válaszra hogy hitelesen tudj nyugodt maradni. Próbáljatok együttműködni. Gondolom ezeket nem kéne elmondanom mert intelligens nőnek látszol de biztos ami biztos és sok sikert :)
Daniel, talált, süllyedt, Palm nő. :D
De ettől még nem tudok fesztelenül elcsacsogni bárki petefészkéről. :DDDD
Na jó, bocsánat, ez csúnya volt.
Szóval Kedves Kérdező, nagy tisztába rakás kéne itt nektek... Ki mit vár a másiktól, milyen keretek közt van beleszólás a szakmai dolgokba, és a szeretkezés kérdését is tisztázni kell. Ez utóbbit hajlamosak vagyunk szőnyeg alá söpörni (míg a pasik meg ált. túlértékelik) ebből a kettős mércéből alakulnak ki a hozzátok hasonló esetek.
Csak nem a True Blood-os Palm? :)
Hát mosolyogni szoktam, de valószínűleg az van amit elmítettetek, az ilyen mindenkinek kínos, így még ha vannak is gondok akkor sem beszélik meg a párok. Az agyára fogok menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!