Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jobb nő? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek jobb nő? Hogy tudnám növelni az értékemet? Mit lehet tenni, hogy végre egyenrangú felnőttként kezeljenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan közeledek a 21. születésnapomhoz. Nem vagyok kitűnő tanuló, nem a tudásommal, hanem a szorgalmammal tudtam jó jegyeket szerezni. Ha valamit elkezdek, szeretem befejezni. Segítőkész, megbízható, társaságban visszahúzódó, szolíd ember vagyok. Önbizalmam kevés, és nem vagyok egy álomnő. Sokszor a külvilágtól a testi adottságaim miatt kapom a nagy pofonokat. 150 cm magas, 43 kg vagyok, derékig érő szőkésbarna hajam van, és zöldesbarna szemem. Régen voltak nőies testrészeim, viszont egyszer azt vettem észre, hogy 7 kiló lement rólam. A mellem majdhogynem eltűnt. A mostanival együtt 2 komoly kapcsolatom volt, ezen kívül más férfiakkal nem létesítettem szexuális kapcsolatot. Jelenleg van egy szakmám (apehosnak tanultam), és készülőben van a másik, meg kitűztem célul egy harmadik szakmát is. Senki nem bízik abban, hogy én jó munkaerő leszek, szexuálisan nem nagyon kellek senkinek. Nem járok el otthonról, viszont ha néha elmegyek bulizni, fel tudok szabadulni. Felelősségteljes vagyok, kishugomat bölcsis kora óta majdhogynem én nevelem, mivel a szülőknek erre nincs idejük és türelmük sem. Jelen pillanatban elsős, én segítek neki a tanulásban, ellátom a házimunkát. Dolgoztam egy évig fizikai munkásként egy gyárban, és egy munkahelyre a magasságom miatt nem vettek fel. Még annyit, hogy kitartó ember vagyok, a céljaimat meg úgy tudom elérni, hogy emellett makacs és akaratos vagyok, és ez azért jó, mert amint már írtam, amit elkezdek, azt be is fejezem, nem nyugszom ha nem tettem eleget az elvárásnak. Túlzott megfelelési kényszerem van, másokkal türelmes vagyok magammal nem, és csakis magammal szemben vagyok maximalista, viszont ez a stréberséggel nem jár együtt, de ha tudom hog sokat tanultam és csak 4est adnak az egyetemen, akkor megyek pót ZH-t írni, hogy meglegyen az ötös, mert sokat tanultam, és szeretem az eredményt magamnak bebizonyítani. Na a kisregénynek vége, ha valamivel kapcsolatban többet akartok tudni, hogy segítsetek, akkor nyugodtan kérdezzetek. :)

Köszönöm előre is a segítséget.

2011. júl. 19. 09:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Huh, na most közelebb kerültünk a problémához. Köszi a választ, így érthetőbbek a gondok.

Szóval:

hát igen, több suli, több kudarc. A tanárnak nyilván nem kéne megszégyenítenie senkit, de az is igaz, hogy lehet, nem tudta, miért nem teljesítettél jól. Ettől még Neked persze ez tök rossz.

Hát az elég gáz, hogy a barátod így viselkedik.

1. Egy párkapcsolatban a felek támogatják egymást minden szempontból. Ha valaki beléd akar kötni, beléd fog, akkor is ha 170 magas vagy és 90 kiló. Az egész sokkal inkább a kiálláson múlik. És azon, hogy ismerd a jogaidat és lehetőségeidet. (Ha az illető nem működik együtt, akkor hivatalos úton kihez kell fordulni a bejelentéssel.)

2. Szex: ugyanilyen súlyos probléma. Őszintén: legbelül felmerült bennem, hogy voltaképp miért vagytok ti együtt? Lelkileg (szellemileg, szakmailag stb.) nem támogat, testileg nem elégítitek ki egymást... Biztos, hogy ez így jó alap egy jövőre?

2011. júl. 19. 10:35
 12/25 A kérdező kommentje:

Daniel (bocsi ha nem jól írtam)

A szex az nem túl sok.

Palm

Szeretjük egymást, ha megjöttek a felvételi papírok és átvesznek a másik suliba, akkor odaköltözök. Ez azért fontos, mert volt pár barátnője, és több hosszú kapcsolata, de mikor arra került a sor, hogy oda akartak költözni a nők, akkor kiadta az útjukat.

Teljesen határozott nem vagyok, inkább olyan ember, aki nagyon sokat gondolkodik, mielőtt tesz valamit, hogy biztos legyek benne, hogy minden eshetőségre felkészültem, és jól döntök, vagy a szar helyzetben amit választok, az még a kisebbik gonddal jár. A tanulásomat támogatja, de olyan pasi, aki az érzelmeit inkább elrejti, mint kimutatja. Felvetettem a gyerek ötletet, nem kötött bele, szeretné, csak nyílván még nem most, ahhoz nekem is dolgozni kéne.

Tavaly egy gyárban fizikai munkát végeztem diákmunkásként, idén a két szak miatt nem tudtam elmenni dolgozni, mikor meg kötetlen munkaidős állást pályáztam meg, nem tetszett a képem a vizsgáztatónak, pedig mindent bemagoltam, így az a munka is ugrott.

Kérdezzetek bátran :D

2011. júl. 19. 10:45
 13/25 .Daniel. ***** válasza:

Amikor van egy célod és azért dolgozol az okés. Elárulod hogy érzel olyankor mikor kicsit leállsz a célod megvalósításával? Mondjuk pihenés, más feladat ilyesmi....Nem érzed úgy hogy muszáj hajtanod nehogy valaki leelőzzön vagy egy effajta kényszert? Amúgy azt tanácsolom a jövőben senkinek ne áruld el a céljaidat. Az emberek sajnos olyanok hogy ezért piszkálnak és tulajdonképpen nem szeretnék hogy neked célod legyen.

Azt mondod kevés a szex. Az exnője jobban néz ki nálad?

Azt mondod amikor kapható vagy akkor nem kellesz neki amikor meg nem akkor igen. Vagy megunt Téged vagy újítani kéne. Légy egy kicsit vadabb és éreztesd vele hogy attól hogy vele vagy nem kaphat meg amikor akar. Ha igazán vonzódna hozzád akkor napi 1x simán magáévá tenne Téged. Sokan javasolhatják hogy ezt inkább tőle kérdezd meg de én mégsem tenném. Ha kamut akarsz hallani tedd de ha teljesen őszinte lenne veled rég elmondta volna ha valami gondja lenne vagy megváltozott volna valami. Kicsit próbáld belőle kihozni a férfit :)

2011. júl. 19. 10:57
 14/25 A kérdező kommentje:

Persze, van amikor én is pihenek, azért a céljaimat nem úgy valósítom meg hogy átgázolok az embereken, és ha érzem, hogy elfáradtam, egy két napot pihizek, aztán ismét belevágok :)

Igen az exe jobban néz ki nálam. Sajnos. Vele semmi gond nem volt, ő mindent jól csinált....Az azért elég szar, hogy (szerintem nem az én hibámból, bár először azt hittem), nem tudom kielégíteni. Meg ő is mondta hogy nem miattam van, én jól csináltam, csak éppen akkor nem akart élvezni. Hát ha engem szexuálisan kényeztet valaki és nincs kedvem, akkor megmondom hogy ne csinálja, így szokta ő is. De ha akarja és tetszik neki, hogy kényeztetem, akkor meg miért nem tud elélvezni?

Utálom azt a másik nőt.

2011. júl. 19. 11:09
 15/25 .Daniel. ***** válasza:
"csak éppen akkor nem akart élvezni." - Ezt biztos így mondta? Mert akkor Téged jól átvágtak...Ha nincs kedve, fáradt vagy valami ok de ha egyszer egy nő jól csinálja a dolgát akkor hova az a sok kifogás?:) De akkor nézzük a tényeket: exnő jobb-sok sok dugás, te exnőnél rosszabb-kevés dugás. Ebből én nem szűrök inkább le semmit mert nem látok bele az életetekbe. Ha csak a szexre vonatkozó dolgokat nézzük: nem akart élvezni, nem akart elmenni benned(erre mi volt a kifogása?)kevés szex. Amikor szexeltek látod hogy élvezi(testbeszéd, ehhez a nők jobban értenek)? Nem akarok csupán ennyi dolgot összevetve ítélkezni de van némi valószínűség abban hogy nem nagyon tetszel(már) neki.
2011. júl. 19. 11:20
 16/25 A kérdező kommentje:

Nos, kifogás persze akad, fáradt, gondok a munkahelye, ezeket totál meg tudom érteni, mert ha engem is felhúznak akkor nincs kedvem a szexhez.

Az, hogy belém élvezzen az a kifogás, hogy még korai lenne a teherbeesés. Mint oly sok pasi, ő sem szereti az óvszert, én meg nem akarok gyógyszert szedni, mert nőgyógyászati gondjaim miatt, lehet nem is eshetek teherbe, vagy ha szednék gyógyszert, azzal veszélyeztetném a teherbeesésem a későbbi időkre nézve.

A jelek: szexelés közben, teljesen átadja magát az érzésnek, nagyon élvezi.

2011. júl. 19. 12:16
 17/25 anonim ***** válasza:
De hát a gumin és a gyógyszeren kívül még számos kiváló módszer van a fogamzásgátlásra... 21. század, mindannyian megtalálhatjuk a megfelelő módszert!
2011. júl. 19. 12:19
 18/25 A kérdező kommentje:

De a nőgyógyászati problémám miatt nem is kéne gondolkozni a fogamzásgátláson. Egy évbe, ha 3-4 alkalommal megjön akkor az jónak számít :D

De kezelés alatt állok. Jelenleg hízókúrát javasol a doki. A fenekemen a combomon és a csípőmon már látszik, a mellemmen sztem később. Régen ám nagyon jó nő voltam :D

2011. júl. 19. 12:37
 19/25 anonim ***** válasza:

Nézd, vagy vannak petesejtjeid, vagy nincsenek. Ha vannak, akkor teherbe is eshetsz, így ez érthető, ha gond. Pláne, ha probléma is van, akkor nagyon nem lenne jó egy baba.

Védekezni kell (igen, ilyen körülmények közt is) de ott vannak pl. hüvelyi spermicidek, machanikus eszközből is van más is... A nőgyógyász biztos tud rá mit mondani.

2011. júl. 19. 12:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha meg csak kifogás a párod részéről, akkor megint csak vele kéne rendberakni a dolgot... Vagy keresni valakit, akivel az élet minden területén - vagy legalább a fontosabbakon - működik a kapcsolat.
2011. júl. 19. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!