Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a randiról( tegnap esti,tinder által) mit gondoltok?
Külföldön élek. Egyedül nevelem a kisfiamat ( 3 éves ).
Tegnap este annyira magányos voltam és úgy voltam vele ,lesz ami lesz , hagyom magam sodródni az árral, randizok egyet. Találtam tinderen egy számomra nagyon szimpatikus férfit. 10 évvel idősebb nálam,ami abszolút nem probléma. (27 vagyok)
Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi.
Lényeg a lényeg, már az elején megmondtam hogy nem lesz szex. Eljott este ,amikor a pici már aludt , hozott egy üveg bort amit együtt megittunk. Táncoltunk a konyhában olasz zenére, és hát sejthetitek, megtörtent aminek meg kellett törtennie.
Tudom , valószínűleg ő mindenkivel ezt csinálja, nem is lettem egyből szerelmes ,de el tudnek vele esetleg komolyabb dolgot is képzelni.
Szerintetek ebből még lehet valami? Számot cseréltünk, 8 körül ment el miután együtt megreggeliztünk. Azóta nem jelentkezett ,nem írt semmit . Q számomat elmentette, mert eddig nem láttam a képet whatsappon és most már látom. Ez se jelent semmit ,lehet csak azért mentette el hogy tudja kinek nem kell felvenni, ha netán keresnem. (Nem fogom ). Ez normális hogy nem jelentkezik?
Nem tudom el -e tudná fogadni a gyermekemet,tudna -e vele bánni.
Nem akarom túl gondolni, ha nem más, szexkapcsolatnak megfelel.
A gyermekem q legfontosabb,nem is igazán lenne jelenleg időm es energiám egy igazi párkapcsolatra, de mivel ember vagyok ,nem csak anya hanem nő is ,nekem is vannak szükségleteim.
Nem élem bele magam ,megprobalom lazán kezelni a dolgot ,de azert érdekel, ti mit gondoltok .
( amúgy ő abszolút nem kezdeményezte q szexet ,inkább én voltam az, aki akarta)
Elrontottad az elejétől kezdve:
Azt mondtad nem akarsz szexet erre rámásztál
Pár óra elteltével (türelmetlenül), miután a gyakorim beszélgetsz vadidegen emberekkel,elküldtél egy úzenetet, amivel sértegetted őt , hogy biztos HIV es.....
Remélem van annyi agya hogy meneküljön tőled
Ez legyen egy példa előtted hogy ilyet nem szabad csinálni!! (Ha még mindig nem értenéd, nem "csak" azzal van a baj, hogy elsőre lefeküdtél vele)
Egy nő
"You are so sweet🥰. I felt the same way....and now is difficult to work while think of you. "
Egyik üzenet ma reggel.
Nem hiszem hogy bármit is komolyan gondol,nem vagyok 17 éves,tudom hogy ez csak mese habbal ,de szerintem nem marad egyejszakas q dolog . Szexpartnernek tökéletesen jó lesz. A gyermekem észre sem veszi ha este 8kor valaki jön,és hajnalban ismét távozik. Egy igazi kapcsolatra - ahogy emlitettem,jelenleg nem lenne energiám. De viszont nőként nekem is szükségem van némi szexuitasra, és arra tökéletesen megfelel egy férfi, aki nekem tetszik, szingli,és szexuálisan vonzodok hozzá. Nem kell hogy elvegyen felesegül, mert az életem jelenleg nem rólam szól hanem a gyermekem nevelésére koncentrálok.
Na örülök, hogy vegülis jól alakult a dolog 😊
Egyébként igazad van, bárki bármit mond. Attól, mert gyereked van lehet szexelni.
Lesz újabb randi ?
N
Szerintem is . :-) nem tudom lesz e randi . Mert válaszoltam neki , és írtam hogy ha szeretne ,legközelebb együtt vacsorazhatunk, csinqlok neki spaghetti Bologneset. Erre annyit írt, hogy nagyon édes vagyok, de ő nem eszik húst,ha lehet neki valamit hús nélkül készítsek, és ha ez probléma a számomra, qkkor szívesen főzhetünk együtt...
Ebből a számomra az jön le ,hogy nem igazán erőlteti,talán nem is igazán akarja hogy mihamarabb lássuk egymást. Mert nem azt írta, hogy oké, szombaton raersz?
De lényeg a lényeg, szerintem nem utoljára láttuk egymást.
Sirig tartó szerelem nem lesz , de egy kicsit feldobja a szürke hetköznapjaimat. :-)
Ebből komoly kapcsolat is simán lehet. :)
Szurkolok nektek.
Remélem írsz fejleményeket majd 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!