Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erről a randiról( tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről a randiról( tegnap esti,tinder által) mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Egyedül nevelem a kisfiamat ( 3 éves ).

Tegnap este annyira magányos voltam és úgy voltam vele ,lesz ami lesz , hagyom magam sodródni az árral, randizok egyet. Találtam tinderen egy számomra nagyon szimpatikus férfit. 10 évvel idősebb nálam,ami abszolút nem probléma. (27 vagyok)

Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi.

Lényeg a lényeg, már az elején megmondtam hogy nem lesz szex. Eljott este ,amikor a pici már aludt , hozott egy üveg bort amit együtt megittunk. Táncoltunk a konyhában olasz zenére, és hát sejthetitek, megtörtent aminek meg kellett törtennie.

Tudom , valószínűleg ő mindenkivel ezt csinálja, nem is lettem egyből szerelmes ,de el tudnek vele esetleg komolyabb dolgot is képzelni.

Szerintetek ebből még lehet valami? Számot cseréltünk, 8 körül ment el miután együtt megreggeliztünk. Azóta nem jelentkezett ,nem írt semmit . Q számomat elmentette, mert eddig nem láttam a képet whatsappon és most már látom. Ez se jelent semmit ,lehet csak azért mentette el hogy tudja kinek nem kell felvenni, ha netán keresnem. (Nem fogom ). Ez normális hogy nem jelentkezik?

Nem tudom el -e tudná fogadni a gyermekemet,tudna -e vele bánni.

Nem akarom túl gondolni, ha nem más, szexkapcsolatnak megfelel.

A gyermekem q legfontosabb,nem is igazán lenne jelenleg időm es energiám egy igazi párkapcsolatra, de mivel ember vagyok ,nem csak anya hanem nő is ,nekem is vannak szükségleteim.

Nem élem bele magam ,megprobalom lazán kezelni a dolgot ,de azert érdekel, ti mit gondoltok .

( amúgy ő abszolút nem kezdeményezte q szexet ,inkább én voltam az, aki akarta)

2022. szept. 18. 10:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Na beszeltetek azóta?
2022. szept. 20. 20:25
 42/53 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Sajnos... pedig tegnap este még írt, hogy szerdán vagy vasárnap találkozzunk. ( hétvégén állítólag a nővére jön látogatóba)

Megirtam hogy de szex nem lesz ,mensizek, ha szeretné találkozzunk jövő hét szerdán. ( csak a reakcióra voltam kíváncsi, szerettem volna tudni hogy tényleg csak a szexre hajt-e )

Utána még írt pár sort ,hogy jaj nem bírom addig nélküled de majd a napokban még megbeszeljuk. Tehát egyértelműen csak a szexet látja bennem. Ma egy szot sem írt egész nap. Én sem fogok neki soha többet.

2022. szept. 20. 21:26
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet? Volt ma tali ?
2022. szept. 21. 21:09
 44/53 A kérdező kommentje:

Nem mert tegnap este 10kor megirtam neki hogy nekem ez nem megy . Látom rajt hogy nem érdeklem, maximum szexet akar és nem erőltetem többet

Utána még írt pár sort.

Minden jót kivantunk egymásnak .

Reggel mar a szamat is töröltem

2022. szept. 21. 21:28
 45/53 A kérdező kommentje:

Most így utólag, összefoglalva nem egy különös sztori.

Magányos, egyedülálló, fiatal anya megismer egy jóképű olasz csávót. Volt egy jó esténk.

A csávó nem is írt volna ,de aztán másnap biztos gondolta,na oke ,ha annyira akarja megegyszer .......

Rairtam ,írt néhány kedves mondatot.

Másnap ismét semmi. Rairtam, egesz nap beszélgettünk.

Gondoltam ,ne hogy már én udvaroljak neki.

El akart jönni, szoktam hogy nem lesz szex ,úgyhogy akkor talán inkább jövő héten?! ( direkt kérdés, felkialtas)

Lezárta aznap a beszélgetést pár kedves szóval meg azzal hogy akkor a napokban beszélünk róla.

Na ,ezen a ponton lett elegem és tudtam hogy mi a helyzet....

Másnap egy szó sem . Egész nap meg egy helo sem.

Ezért este megirtam hogy köszönöm a szép estét, nem haragszom nincs is miert, de ez nekem nem megy ... nem lesz barátság extrakkal amikor neki épp jól esik ,mert én ezt a helyzetet anyaként nem tudom toleralni.

Ő azt írta hogy neki kicsit több időre lenne szüksége. Egy találkozás után nem tudja hogy szeretne-e velem komoly kapcsolatot, de tiszteletben tartja a döntésem stb ....

Tehát abszolút nem érdekelte hogy vége. Bizonyára van mellettem 10 másik. És hát, ebből bizony köszönöm szepen, de nem kérek.

Reggel kitöröltem a számát, és ez ennyi volt.

Persze ,kicsit csalódott vagyok, de ez még nem volt szerelem, és jobb most mint 2 hónap és 10 szex múlva.

2022. szept. 21. 21:42
 46/53 anonim ***** válasza:
86%

Na azért csak írtál neki még vagy harmadjára is.

Szerintem holnap is írj rá valamivel, nem mindegy már?

2022. szept. 21. 21:52
 47/53 A kérdező kommentje:

Bennem van annyi tartás hogy elköszönök. Lezarom.

Es ahogy emlitettem ,nincs már meg a száma.

2022. szept. 21. 22:05
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező.

Ez sajnos várható volt.

2022. szept. 21. 23:24
 49/53 A kérdező kommentje:

Egesz nap írogat hogy nem.akart megbantani,szeretne velem találkozni, nem baj ha nem lesz szex, legyünk baratok, stb....

Ekkora hazug .....

Jo nagy seggfej

2022. szept. 22. 19:18
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy kamu..

Adsz neki esélyt? Vagy mit írtál?

2022. szept. 22. 21:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!