Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy egy nő lekoptat, de nem egyértelmű az egész?

Figyelt kérdés

Nagyon távolságtartó, a bókokat szándékosan kikerüli, mindig más témáról beszél a kettőnk megismerése helyett. Állandóan csak a munkahelyi dolgait mondogatja, rólam nem érdeklődik, folyton a volt párját emlegeti.

Ugyanakkor nem csak én keresem, ő is ír, illetve hív mindig, ritkán, de érdeklődik minimálisan, lehet vele mély beszélgetéseket folytatni.

Emiatt már rákérdeztem, hogy mit szeretne pontosan, mert nem értem őt. Akkor is egy nagyon kitérő választ adott, és az írása végén már másról beszélt. Nem tudok eligazodni.

Szerintetek?

tegnap 16:14
 1/5 anonim válasza:
76%
Hagyad őtet.
tegnap 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Leszar téged mint férfit, csak társaságnak vagy jó neki.

De majd mindjárt megmagyarázzák, hogy ez nem így van.

tegnap 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Baromi bonyolultak az emberek, de mindkét nem oldaláról. Ha van egyértelmű érdeklődés, akkor érdekled a másikat, ha nem, akkor nem. Itt pedig te is látod, hogy nem érdekled, szóval nem értem, hogy mi a kérdés. Reménykedni abban, hogy talán mégis érdekelheted, az tök felesleges.
tegnap 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Te megyen merre latsz es o is megyen sajat ut. Ti nem tartozol osdze.
tegnap 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyértelmű. Gond az akkor lenne, ha a szokásos húzd meg, ereszd meg játékot játszaná veled, vagy egyéb mixed signalos alja praktikákat űzne. Bár a tanácsom abban az esetben is az lenne, hogy offold. Így viszont a helyzet az, hogy burkoltan ugyan, de értelmezhetően jelezte hogy férfiként nem kíváncsi rád. Te meg hogy ezek alapján mit lépsz, már rajtad múlik. Ha amúgy jól kijöttök és ezen felül is tudsz emelkedni, nem muszáj ám összerontani a kapcsolatot. Ha viszont mondjuk az volt a cél hogy megfektesd vagy összegyertek, vagy zavar hogy nem úgy tekint rád ahogy szeretnéd, akkor építsd le nyugodtan, ne mérgezd magad tovább vele.
tegnap 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!