Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erről a randiról( tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről a randiról( tegnap esti,tinder által) mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Egyedül nevelem a kisfiamat ( 3 éves ).

Tegnap este annyira magányos voltam és úgy voltam vele ,lesz ami lesz , hagyom magam sodródni az árral, randizok egyet. Találtam tinderen egy számomra nagyon szimpatikus férfit. 10 évvel idősebb nálam,ami abszolút nem probléma. (27 vagyok)

Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi.

Lényeg a lényeg, már az elején megmondtam hogy nem lesz szex. Eljott este ,amikor a pici már aludt , hozott egy üveg bort amit együtt megittunk. Táncoltunk a konyhában olasz zenére, és hát sejthetitek, megtörtent aminek meg kellett törtennie.

Tudom , valószínűleg ő mindenkivel ezt csinálja, nem is lettem egyből szerelmes ,de el tudnek vele esetleg komolyabb dolgot is képzelni.

Szerintetek ebből még lehet valami? Számot cseréltünk, 8 körül ment el miután együtt megreggeliztünk. Azóta nem jelentkezett ,nem írt semmit . Q számomat elmentette, mert eddig nem láttam a képet whatsappon és most már látom. Ez se jelent semmit ,lehet csak azért mentette el hogy tudja kinek nem kell felvenni, ha netán keresnem. (Nem fogom ). Ez normális hogy nem jelentkezik?

Nem tudom el -e tudná fogadni a gyermekemet,tudna -e vele bánni.

Nem akarom túl gondolni, ha nem más, szexkapcsolatnak megfelel.

A gyermekem q legfontosabb,nem is igazán lenne jelenleg időm es energiám egy igazi párkapcsolatra, de mivel ember vagyok ,nem csak anya hanem nő is ,nekem is vannak szükségleteim.

Nem élem bele magam ,megprobalom lazán kezelni a dolgot ,de azert érdekel, ti mit gondoltok .

( amúgy ő abszolút nem kezdeményezte q szexet ,inkább én voltam az, aki akarta)

2022. szept. 18. 10:20
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként önmagában az, hogy nem jelentkezik pár órán belül, még nem jelentene semmit. Lehet, hogy kialussza az éjszakát, dolga van stb. Az egész szitu olyan, ami nem ígér sokat.
2022. szept. 18. 12:39
 12/53 A kérdező kommentje:

Írtam egy üzenetet. Épp most olvassa. Amint elkuldtem ,egyből megnezte .

Xxxxy, I just hope that you really don't have any diseases. because if you have a different woman from Tinder every weekend (and I'm sure I'm not the first nor the only one) and you have sex with these women without a condom, you can get HIV. i know for you it was a nice evening and nothing more , you don't have feelings for me , and i understand , i just hope i won't get in trouble.

Ezt a gyakoris valaszokon felindulva írtam. Mert igazatok van,valószínűleg mindig ezt csinálja. Na hogy ez után nem akar majd tőlem semmit , az is biztos. :D

2022. szept. 18. 13:04
 13/53 A kérdező kommentje:

Válasz:

I know you won't believe me but what happen between us it's not my norm. I was long time in relationship and after that I didn't have other partners. Yesterday I came with all good intention to know you and respect your will.

You won't get in any trouble and I will to my doctor to ask to get some analysis.

Azt hiszem lekoptatott.

2022. szept. 18. 13:10
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen levél után nem csoda. Jó nagy bunkó vagy.
2022. szept. 18. 13:14
 15/53 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem akartam ezzel megbantani.
2022. szept. 18. 13:17
 16/53 A kérdező kommentje:

I understand you and I am not offended at all. I understand your feelings and last night my intention wasn't to hurt or harm you in any way.

Ezt írta.... mert írtam hogy a szex szép dolog ,de csak szex nekem túl kevés.

.hát, ez engem lekoptatott. De legalább most biztosra tudom . Ebből sajnos nem lett Happy End

2022. szept. 18. 13:18
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Neked köszönhetően.
2022. szept. 18. 13:25
 18/53 A kérdező kommentje:
A 9es valaszado miatt ! Azon felbuzdulva írtam azt az üzenetet ... de valószínűleg amúgy sem akart volna semmit tőlem.
2022. szept. 18. 13:26
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es válaszadó annyit írt, hogy feltehetőleg nem ez volt az első eset. Ne hárítsd már másra a felelősséged.

De ez a HIV vírusos folytatás nagyon cringe volt.

Na mindegy is, legalább most már tényleg nem kell belegondolnod semmit a dologban (szerintem amúgy sem kellett volna, valószínűleg ugyanez lett volna a kifutása a dolognak).

2022. szept. 18. 13:37
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Jézus... 27 évesen ennyi ésszel élni. Minek égeted magad ilyen üzenetekkel?
2022. szept. 18. 13:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!