Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan éreztétek magatokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreztétek magatokat, amikor akire rég vágytatok összejött mással?

Figyelt kérdés

Elég kusza a mi történetünk ezzel a nővel, nem is részletezem mi hogy volt a múltban. Évekről van szó.

Bár már feladtam, valahol megkönnyebbülés tudni, hogy ő is még mindig egyedülálló, pedig egy szép nő. De ha belegondolok, hogy egyszer csak megtudom, hogy összejött mással én abba félig bele fogok pusztulni. Itt nem a szexről van szó, megtörtént már de én ugyanúgy vágyom rá, a beszélgetésekre, mindenre.

Ezt csak úgy leírtam, de szeretném megkérdezni ti hogyan éltétek meg amikor a vágyott személy mással összejött? Vagy ha ilyen történne hogyan reagálnátok?

37 F

ma 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szarul, de ez egy hullámvasút. Kár az energiát pocsékolni.
ma 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul, mit aki sokkot kapott. A másodállásomban ismertem meg, közösségi oldalon láttam meg reggel, kitették, hogy kapcsolatban vannak.

Még aznap felmondtam a munkahelyemen.

Ezt a döntést azóta sem bántam meg.

ma 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Én pont ezek miatt is, nem szórakozok valakivel évekig, sőt hónapokig sem. Ha valamiért nem jön össze a kapcsolat, annak oka van. Nem veled akar párkapcsolatban lenni. Innentől meg egy szabadember, bármikor összejöhet bárkivel. Nyilván fájna egyébként, de ha eddig nem jöttetek össze, akkor nem mindegy, hogy egyedül van de nem veled vagy mással van? Joga van a boldogsághoz és ha szereted nem

Is kívánsz neki rosszabbat. Ebből pedig tanulni kell, hogy nem szabad hülyére venni saját magad és olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.

ma 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy pasi akiért nagyon odáig voltam, többször kavartunk, szex is volt és állandó jelét adta a vonzalmának (folyamatos szemezés, figyelmesség, apró érintések, mindent megjegyzett amit mondtam még akkor is ha mással beszéltem és ő csak hallotta). Volt, hogy már én hívtam el randizni amikor ezt az évek óta tartó macska-egér játékot megelégeltem, de elutasított és azt mondta “nem szeretne kapcsolatot”. Ennek ellenére több lánnyal is összejött röviddel ezután, mindegyik a kiköpött másom volt, elmentünk volna testvéreknek. Aztán minden lány szakított vele ugyanarra hivatkozva “úgy érzik leszarja őket”. Mégis minden lánynál egy kicsit meghaltam belül, hogy akkor velem miért nem akar kapcsolatot ha velük igen? Miért választ valakit aki ennyire hasonlít rám, miközben nem választ engem? Egyetlen vigaszom az volt, hogy a barátnői mellett is folyamatosan flörtölt velem, sokszor a jelenlétükben is. Azóta eltelt 10+ év, sokáig magányos volt arról tudok, de a mai napig gondolok rá és remélem talált valakit azóta aki igazán boldoggá teszi. Ő egyébként mindenhol kikövetett amikor férjhez mentem, valószínűleg nem érintette jól, de egyedül az ő hibája hogy nem ő vehetett el.
ma 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet az enyém, akkor legyen boldog mással. Fáj, persze, hogy fáj.

Amikor elváltak, akkor sem örültem, sajnálom, hogy nem jön össze a boldogság sehol sem. Kicsi kárörvendés van bennem, de nem az a mérvadó.

ma 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!