Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztétek magatokat, amikor akire rég vágytatok összejött mással?
Elég kusza a mi történetünk ezzel a nővel, nem is részletezem mi hogy volt a múltban. Évekről van szó.
Bár már feladtam, valahol megkönnyebbülés tudni, hogy ő is még mindig egyedülálló, pedig egy szép nő. De ha belegondolok, hogy egyszer csak megtudom, hogy összejött mással én abba félig bele fogok pusztulni. Itt nem a szexről van szó, megtörtént már de én ugyanúgy vágyom rá, a beszélgetésekre, mindenre.
Ezt csak úgy leírtam, de szeretném megkérdezni ti hogyan éltétek meg amikor a vágyott személy mással összejött? Vagy ha ilyen történne hogyan reagálnátok?
37 F
Rosszul, mit aki sokkot kapott. A másodállásomban ismertem meg, közösségi oldalon láttam meg reggel, kitették, hogy kapcsolatban vannak.
Még aznap felmondtam a munkahelyemen.
Ezt a döntést azóta sem bántam meg.
Én pont ezek miatt is, nem szórakozok valakivel évekig, sőt hónapokig sem. Ha valamiért nem jön össze a kapcsolat, annak oka van. Nem veled akar párkapcsolatban lenni. Innentől meg egy szabadember, bármikor összejöhet bárkivel. Nyilván fájna egyébként, de ha eddig nem jöttetek össze, akkor nem mindegy, hogy egyedül van de nem veled vagy mással van? Joga van a boldogsághoz és ha szereted nem
Is kívánsz neki rosszabbat. Ebből pedig tanulni kell, hogy nem szabad hülyére venni saját magad és olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Nem lehet az enyém, akkor legyen boldog mással. Fáj, persze, hogy fáj.
Amikor elváltak, akkor sem örültem, sajnálom, hogy nem jön össze a boldogság sehol sem. Kicsi kárörvendés van bennem, de nem az a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!