Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki újból összejött a párjával? Sikerült jóvá tenni a kapcsolatot? Mi volt a baj? Hogyan sikerült újra összejönni? Mit éreztetek?
Figyelt kérdés
Én szeretnék összejönni az exemmel,de félek már túl késő. Nektek sikerült?
Előre is köszönöm a válaszokat,
egy 20 éves bizakodó nő.
2015. jún. 12. 19:22
1/5 anonim válasza:
Sikerült. Még van 1-2 megbeszélnivalónk, de összességében úgy tűnik, működik a dolog. Persze nem akarom elkiabálni.
3/5 anonim válasza:
sikerült, nagy veszekedések után újra összejöttünk és megbeszéltünk mindent, hamarosan már 1 éve
4/5 anonim válasza:
Mi volt a szakítás oka? Te dobtad őt vagy ő téged?
Velem már volt újrakezdés többször is mert meg tudtuk beszélni a dolgokat és jellemzően működött is egész sokáig, de a végén más miatt szakítottunk, mint korábban.
Én ugyanúgy éreztem iránta, mint a szakítás előtt, amennyire tudom ő is.
5/5 A kérdező kommentje:
4hónapja... én szakítottam,de vissza szeretném csinálni. Lehetséges,hogy nincs remény, hogy látjátok?
2015. jún. 16. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!