Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fordulnátok szakemberhez, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordulnátok szakemberhez, ha több éves kapcsolatot nem tudnátok feldolgozni?

Figyelt kérdés

Már eltelt egy pár év a szakítás óta de mivel hirtelen lefolyású volt az egész teljesen megmakkantam. Újra -és újra előjönnek a régi emlékek, még az álmaimban is csak az újra találkozás öröme jön elő.

Kevés vagyok.

2015. jún. 1. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért,mert nem lett megfelelően lezárva,benned maradtak kérdések.Ez egy ideig normális hogy nem tudod feldolgozni,de ha ennyire nem,akkor mindenképp pszichológus.
2015. jún. 1. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen! határozottan igen!

Keress egy jó szakembert, aki nem halat ad, hanem megtanít halászni. Ez nagyon fontos, olyat keress, aki segít feldolgozni, nem pedig csak megmondja, hogy mit kellene tenned. Ha ennyi idő után sem boldogulsz, akkor nem szégyen segítséget kérni, én is megtettem az életem egy pontján, jobb mint egyedül emészteni magad minden előrelépés nélkül.

2015. jún. 1. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen fordulj szakemberhez!!!!

Segít megérteni és helyretenni azokat a dolgokat amiket magadtól nem tudtál még lezárni és ha jó munkát végeztetek akkor az egészre csak úgy fogsz emlékezni mint egy emlékre ami elmúlt....és ami nincs már hatással Rád.

37F

2015. jún. 1. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, pszichológus! Az ilyen elakadások háttérében ugyanis sokkal mélyebb problémák is vannak, olyanok is, amiknek nem az adott párkapcsolathoz van közük. A szakember segít feltárni ezeket az összefüggéseket.
2015. jún. 1. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Keresek majd egyet hátha tud segíteni. Olyan típus vagyok, hogy mindent benyelek, nagyon megváltoztam azóta.
2015. jún. 1. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Azért kell a szakember, mert hiába hiszed, hogy egyedül fel tudod dolgozni a szakítást, csalódást, mindig ugyanoda fogsz visszajutni. Nekem is volt ilyen problémám, már testi tüneteim is voltak, de csak a szakember tudott benne segíteni, hogy feldolgozzam a negatív élményeket, amik visszahúztak. Szólj, hogy milyen szakembert találtál.
2015. jún. 1. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkabb vesd bele magad az ismerkedesbe es sajat magad epitesebe testileg lelkileg! Potold be, amirol lemaradtal! N
2015. jún. 2. 04:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy olyan félsz van bennem mikor ismeretlen lányhoz "kell" odamenjek, hogy totál égés a vége.
2015. jún. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!