Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnél komoly pszichiátriai problémát gyanítok, probálkozzam szakemberhez vinni, vagy szánjam magam el a válásra?
Kezdetben kedves, hízelgő, megnyerő volt.
Ahogy múltak az évek egyre jobban jöttek elő a kezdetben még leplezni próbált személyiségvonások. Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink.
Kezdtek kiderülni hazugságai, az életemre is esküdött szemrebbenés nélkül... gyakran nem tudott elszàmolni pénzekkel, tudtom nélkül vett fel hiteleket, majd én is nyögtem vele együtt a visszafizetést.
Többször lebukott társkeresős ismerkedéssel.Bármikor szembesítettem hazugságaival sosem láttam rajta szégyent, megbánást, sőt haragudott érte, hogy lebukott.
Munkához való hozzáállása nagyon rossz, az év nagy részében élősködött, vagyis nem dolgozott, azt mondta az nem élet ha nap mint nap be kell járni és a főnöknek behódolni.
Irányomban közönyös, nyers, sosem mutat megbánást, nem kér bocsánatot.
Én egy naív, csupaszív, folyton reménykedő, őszinte ember vagyok.
Azt hiszem a férjem beteg, segítségre lenne szüksége.
Sajnos már nem látom rajta, hogy örülne annak, hogy én vagyok neki, egyre kötödzködőbb, egyre többször beszél velem indulatosan, ellenségesen, ha igazságtalanul bánt sosem kér bocsánatot.
Lehet még remény a javulásra?
A férjed csak simán egy egoista sz@rházi senki.
Tényleg tönkre akarod tenni az egész életedet,és a gyerekeidét is azzal, ha vele maradsz? Ezen gondolkozz el.
Nem pszichológus kell ide, hanem válóperes ügyvéd.
Nagyon lehangolt is mindemellett, képtelenné vált arra, hogy örüljön bárminek.
A gyerekek szeretik, de kezd velük is türelmetlenebb lenni, sosem bántotta őket, apaként igyekszik teljesíteni, elég engedékeny szülő.
Nem iszik, nem dohányzik, nem szerencsejátékozik.
Nagyravágyó terveit siratja és nem tud örülni, hogy mindene megadatott amire egy átlagember vágyik.
Dolgozik jelenleg is, de bármikor felmond ha olyan kedve van.
nem beteg, hidd el
szereted azért hiszed, hogy az
am meg csak egy szemétláda
Én is próbáltam utánaolvasni és az antiszociális zavar teljesen ráillik... :(((
Ó, én bármit megpróbálnék... de titkon érzem, hogy sosem láttja be hibás gondolkodásmódját, eleinte rejtegettem a dolgait... most már a szüleim is tudják.
Csinált már okirathamisítást melyért megrovást kapott, illetve volt már alperes polgári perben melyben beigazolódott, hogy felvett egy munkára anyagköltséget melyet itthon is letagadott, kamatos kamattal fizettették vissza. Szégyenbe hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!