Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnél komoly pszichiátriai problémát gyanítok, probálkozzam szakemberhez vinni, vagy szánjam magam el a válásra?
Kezdetben kedves, hízelgő, megnyerő volt.
Ahogy múltak az évek egyre jobban jöttek elő a kezdetben még leplezni próbált személyiségvonások. Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink.
Kezdtek kiderülni hazugságai, az életemre is esküdött szemrebbenés nélkül... gyakran nem tudott elszàmolni pénzekkel, tudtom nélkül vett fel hiteleket, majd én is nyögtem vele együtt a visszafizetést.
Többször lebukott társkeresős ismerkedéssel.Bármikor szembesítettem hazugságaival sosem láttam rajta szégyent, megbánást, sőt haragudott érte, hogy lebukott.
Munkához való hozzáállása nagyon rossz, az év nagy részében élősködött, vagyis nem dolgozott, azt mondta az nem élet ha nap mint nap be kell járni és a főnöknek behódolni.
Irányomban közönyös, nyers, sosem mutat megbánást, nem kér bocsánatot.
Én egy naív, csupaszív, folyton reménykedő, őszinte ember vagyok.
Azt hiszem a férjem beteg, segítségre lenne szüksége.
Sajnos már nem látom rajta, hogy örülne annak, hogy én vagyok neki, egyre kötödzködőbb, egyre többször beszél velem indulatosan, ellenségesen, ha igazságtalanul bánt sosem kér bocsánatot.
Lehet még remény a javulásra?
"Mire feleszméltem, hogy mennyire félreismertem őt már megszülettek az ikreink."
Ja, ezért imádom azokat a nőket, akik sürgetik az eljegyzést, esküvőt, gyerekvállalást. Neeem, nem kell "próbára tenni" a kapcsolatot több évig, nem kell együtt megtapasztalni sok mindent, mert majd a szerelem mindent megold. Egy frászt. EZ a vége.
Esküvő előtt 3 évig éltünk együtt, majd a gyerekek esküvő után születtek 4 év múlva lombikprogram eredményeként.
Tehát nem jöttek túl korán a gyerekek szerintem.
16 éve vagyunk együtt és kb 7 éve érzem, hogy egyre romlik a helyzet + sorban derültek ki már azokból az időkből is hazugságok amikor még teljesen naív voltam a legelején.
Nehéz egy becsületes, imádnivalóan jó apamintát ismerve később párválasztásnál gyanakvóan tekinteni a férfiakra, abból indultam ki, hogy a férfiak olyan rendesek mint édesapám.
Nem hiszed, hogy a gyerekeket elhanyagolná? Válj el tőle, és majd meglátod. Az ilyen emberek képtelenek bárkit is igazán, őszintén, önzetlenül szeretni. Kötelességtudat, felelősségérzet nulla bennük. Ezért nincs semmiért bűntudata, bármit tesz. Lépj ki, és szedd össze magad, így jársz legjobban, és a gyerekeitek is. Egy ilyen ember csak tönkreteszi a családját.
31. Számodra elképzelhetetlen, hogy sok együtt töltött év után jön rá valaki, kivel is él együtt, kit szeretett, kiben bízott vakon? Ne tapasztald meg soha, de ettől még van ilyen. Én 23 év után válok, és csak tavaly burult ki a bili. Az én férjem imádta a családját, a gyerekeinket,(látszólag), ennyi évig tudta rejtegetni, milyen ember valójában. Hasonló dolgokat tett a hátunk mögött, mint a kérdező férje, csak ő jobban csinálta, mert sok évig semmi nem derült ki. Annyi a különbség, hogy nőügyről nem tudok, de már semmin nem lepődnék meg. Aki ismeri, mindenki padlót fogott tőle.
Bocsánat, 13 évet akartam írni, de ez is sok.
Mondjuk én nem sokat gondolkodtam a váláson, nem is élünk már vele. Az imádott gyerekeit konkrétan lesz@rja.
Nekem is az ugrott be, hogy pszichopata.
Ebben az a legrosszabb, hogy a pszichopata pontosan tudják mit várnak el tőle mások és képesek is fenntartani a normális ember látszatát, közben meg nem éreznek szeretet, megbánást, felelősséget stb. Tök durva.
Én szerintem ezt nem lehet orvosilag kezelni. Ez genetikai.
Nekem is az antiszoc. személyiségzavar ugrott be, de felmerült bennem még valami, annak kapcsán, hogy a lehangoltságot is írtad. Talán bagatellnek tűnik, de milyen magas az IQ-ja? Több emberrel találkoztam, aki hasonló hozzáállással élt, ha nem is ennyire elszigetelten a valóságtól. Nem kizárt, hogy olyan dolgokat lát át, amiket nem akar, és így kompenzál, bár én jóindulattal állok a kérdéshez.
Lényeg: amíg ő nem akar, te akár fejre is állhatsz. A döntés a te kezedben van, neked kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!