Komoly, hogy a megyében egyetlen kórházba lehet vinni a gyereket, ha baj van?
Ezt én értem, de a lakhelyünktől 60km-es körzetben nincs egyetlen gyerekorvos, aki megnézné, hogy mi baja?5 éves a fiúnk, még sosem kellet ügyeletre mennünk, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehézkes...
És ha komolyra fordulna a dolog, akkor is küldözgetnének minket össze-vissza?Mellesleg elég nehezen tudom elhinni, hogy egy gyermekkórházban nincs egyetlen fül-orr gégész sem, még ha hétvége van, akkor is.A betegség nem válogatja meg, milyen napon szakadjon rá az emberre:(
Sajna ez van. Mi is Pest megyében élünk, kisváros, itt sincs gyerekorvos ügyelet, de legalább a felnőtt ügyeletes megnézi a gyereket, ha van valami, nem küld egyből tovább. Azért azt nem hiszem, hogy egy felnőtt ügyeletes orvos nem tudott volna egy fájó fület megnézni, hisz ez nem kimondottan gyerekbetegség, felnőttnek is fájhat a füle. Minket a gyerekorvos sem küld fülfájással fül orr gégészhez, ő is el tudja látni. Elég elszomorító. :((
Egyébként a hasmenéses vírusokkal sem lehet akárhova menni, ha jól tudom azt is az Istvánban látják el.
Ismerősömék bronchitises, fulladó gyerekkel mentek a Heim Pálba, őket is tovább küldték, de mentségükre legyen mondva, őket legalább mentővel.
mi nemrég voltunk kórházban. 5. napon belázasodott a gyerekem, fájlalta a fülét. kértük, hogy vizsgálják meg, miért.
hát a kórház fül-orr-gégészeti része egy másik kórházban van, vagyis másik részlegen, jó pár utcával arrébb.
vigyük el a gyereket, majd ők odaszólnak, hogy fekvő kisgyerek, vegyék előre.
ez még délelőtt volt. átvittük autóval mert hát ezt is a szülőnek kell megoldania ;)
ott ültünk jó pár órája, olyan délután 4körül a gyerkőc kiakadt mert baromi éhes volt. ugye a másik épületben feküdtünk így ide nem hoztak neki ebédet, mivel mondták, hogy soron kívül be fognak hívni, én se vittem kaját, nem gondoltam, hogy a soron kívüliség az 5-6 órát jelent (akik utánunk jöttek 2-3 órával, azok előbb bekerültek)
na felhívtam a fiam orvosát hogy még ott várunk, mit csináljunk, próbálkozzunk-e máskor. azt mondja kopogjak be, hogy most nézzék meg.
én ezen kiakadtam, bár egy szavam nem lehet akkor, mert legalább volt hova vinni ;)
Olvasd el. Nem minden korhaz es nem minden orvos alkalmas minden problema kezelesere. A fulfajas "szerencsere" csak fajdalmas, de nem eletveszelyes problema. Jobbulast a kisfiadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!